.

Какво търсят зодиите в приятелството?

Вижте как си представят истинския приятел различните зодии

Какво търсят зодиите в приятелството?
Снимка: Pexels

Овен

 

Те знаят как да се забавляват, не се притесняват да нарушават правилата и се впускат във всички приключения, които им предлага живота. Нужен им е приятел, който да е също така куражлив и ентусиазиран, но в същото време да е по-балансиран и рационален и от време на време да ги връща на земята, когато прекалят.

 


Телец

 

Вироглави, но и много лоялни. Трябва им време, за да се привържат към някого и да могат да му се доверят, но направят ли го веднъж - ще обърнат света за него и никога няма да го предадат. Трябва им приятел, който разбира и харесва тази тяхна непреклонност, но и е също толкова лоялен и предан, колкото тях.

 


Близнаци

 

Близнаците обичат да се сприятеляват, да общуват, да очароват с чара си. За тях приятелството настъпва, когато намерят някой толкова очарователен и обаятелен като тях, с който не могат да се надприказват. Но този човек трябва също да познава и обича истинската им същност. На купони близнаците са весели и забавни, но когато останат сами са чувствителни и го показват пред много малко хора.

 


Рак

 

Най-чувствителните и състрадателни знаци. Предпочитат малките и простички неща в живота, пред блясъка и славата. За тях приятелят е този, който не би имал нищо против да останат вкъщи, да поръчат пица и да се впуснат в трогателни разговори, отколкото да отидат на шумно парти. И не ги упреква за това. Но също, някой, който се опитва да им помогне да излязат от зоната на комфорт и вярва в тях.

 


Лъв

 

Връзката с другите е много важна за лъвовете. Искат приятелите им да им се възхищават и да ги хвалят. За тях добрият приятел е този, който харесва много неща в тях и постоянно им напомня колко са добри. Но и този, който не се страхува да им каже, когато са сбъркали с нещо или проявяват прекомерно его.

 


Дева

 

Те са внимателни, прагматични и искат всички около тях да са добре. Приятелят е този, който разбира техния перфекционизъм и това не го дразни или натоварва. Той дори е готов да им помогне да държат нещата под контрол. Но в напечени ситуации им помага и умее да ги забавлява, когато не всичко се е наредило според плановете.

 


Везни

 

За тези зодиакални знаци дълготрайните и искрени връзки са най-важното нещо в живота. Искат някой, който също цени приятелството изключително високо и знае колко сериозно е това. Тъй като са винаги изискани и с перфектни маниери, трябва им някой, който също е елегантен и възпитан. Но и да не се притеснява ги предупреждава, когато са станали прекалено надменни и трябва да изпуснат малко пара.

 


Скорпион

 

Когато се доверят на някого и създадат силна връзка, те възнамеряват това да е за цял живот. Верният приятел за тях разбира тези силни чувства, тази страст, с която правят всичко и не ги съди, че са толкова крайни. Приятелят трябва също да е свикнал, че скорпионите са потайни и загадъчни и невинаги ще им казват всяко едно нещо, което им се случва. Но пък никога не биха предали близък. 

 


Стрелец

 

Приключенци, които искат да обикалят света и да видят всичко. Най-добрият им приятел трябва да ги следва, да се съгласява с щурите им идеи, да обича да пътува. Но и е този, който им дава сили и кураж да се върнат вкъщи и да го карат по-спокойно, когато трябва.

 


Козирог

 

Амбициозни са и винаги преследват целите си. Нужен им е човек, който не се дразни на тази тяхна нужда винаги да са първи, който ги мотивира да работят по-здраво и да бъдат още по-добри. А при загуби, да им дава добри съвети и да ги успокоява, защото животът не е непрекъсната надпревара.

 


Водолей

 

Приятелят за тях е човек, който аплодира ексцентричната им природа и им се радва за това, че са по-различни и шантави. Водолеят и най-добрият му приятел си имат много вътрешни шеги, които само те си разбират. Когато обаче водолеят стане прекалено претенциозен, приятелят му го връща на земята.

 


Риби

 

Въображението на рибите работи на пълни обороти, те са творчески настроени и много чувствителни. Радват се, когато има човек, който подкрепя идеите им и ги вдъхновява да творят. Трябва и да ги утешава, когато са разстроени. Но когато са вглъбили прекалено в своите фантазии, рибите да знаят, че има човек, който да им напомни за реалността.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
0
1
!
Отговори
Яко! :)
Страница 1 от 1