.

3 зодии, които винаги отмъщават

Кои са те?

Ивета Иванова
3 зодии, които винаги отмъщават
Снимка: Pexels

Всеки понася предателствата, измамите и обидите тежко. И ако някои все пак са способни след време да забравят и простят, то има три зодии, които никога няма да оставят нещата да отшумят. Те задължително ще отмъстят и ще се погрижат наказанието да е жестоко.

 


Скорпион

 

Често хората се шегуват, че нараните ли скорпион, трябва да си наемете бодигард, да сте винаги нащрек и да имате едно наум. И както винаги - в шегите има доза истина. Отмъщението е второто име на скорпиона и той винаги измисля възможно най-жестокото и болезнено наказание. Скорпионът трябва да се увери, че жертвата ще страда дълго, ще е унизена, травмирана, белязана завинаги, на колене ще моли за прошка. Но веднъж щом скорпионите са наранени, те няма да се огънат, няма да се размекнат и да ви съжалят, ще стигнат до крайности и в крайна сметка ще наранят жертвата двойно повече. Трябва да знаят, че всичко е платено, и то с лихва. И никога не биха се извинили за бруталните си постъпки.

 


Козирог

 

Козирозите са едни от най-горделивите зодиакални знаци. Ако по някакъв начин нараните егото им - като ги унижите, предадете, излъжете, или ги победите, знайте, че всичко това ще ви се върне и накрая ще останете изключително разстроени. Козирозите ще планират отмъщението тихо и никой няма да подозира какво готвят. В началото те дори ще се държат учтиво с вас и ще ви се усмихват, докато кроят пъкления план. Всичко ще ви изглежда добре, но всъщност козирогът ще петни името ви, ще саботира успехите ви и ще ви скара с близките и приятелите ви. Ще осъзнаете какво се случва, когато вече е късно, а козирогът ще ви се изсмее в лицето.

 


Телец

 

Дори да са минали години, телецът няма да забрави греховете, които сте извършили спрямо него и няма да ви прости. Той е постоянен, няма да промени мисленето си и принципите си. Затова и отмъщението му е перфектно планирано, бавно, пресметнато, и невероятно жестоко. За телците важи максимата - "Колкото по-късно, толкова по-мръсно". Те ще планират дълго, за да изпипат всичко и да могат да отнемат щастието ви. Може да не действат веднага и да не ви изглеждат много активни, но ще ви съсипят с негативната енергия, която постоянно изпращат към вас и лошите им помисли. Справедливостта е най-важното нещо в живота на телеца, затова не си мислете, че ще ви се размине, ако сте им навредили. Те няма да спрат, докато не видят, че всичко ви се е върнало и сте нещастни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...