.

6 зодии, които премислят всичко

Кои са те?

6 зодии, които премислят всичко
Снимка: Pexels

Водолей

 

Те постоянно имат нови идеи, намират решения, дори за стари проблеми и се връщат към отминали ситуации, за да осъзнаят всичко, което се е случило. Когато нещо им просветне, се вълнуват много, дори вече това да няма никакво значение в живота им. Водолеите са и изключително креативни, прескачат от една тема на друга, опитват се да реализират какви ли не щури идеи.

 


Дева

 

Те са страхотни детективи. Ако някой прекарва много време в търсачките в интернет, това вероятно са девите. Едно от любимите им занимания е да се ровят в тонове информация и да гледат клипчета на различни теми. Дори не осъзнават колко време губят в търсене на информация и разсъждаване върху какво ли не. Накрая стават експерти по дадена тема.

 

Близнаци

 

Мозъкът им работи на бързи обороти и споделят на околните повечето си хрумвания. Искат да предизвикат и другите да обмислят нещата като тях и да има с кого да си говорят, дори за по-странни неща. Постоянно се сещат и как са се изразявали в миналото, на кого какво са казвали. Мразят да им отговарят с по 1-2 думи, харесват дълбоките разговори. Когато някой им дава кратки отговори, те веднага си мислят, че крие нещо от тях и в главата им се появяват безброй сценарии за въпросната ситуация.

 

 

Стрелец

 

Стрелците не са добри във взимането на решения, затова премислят всякакви варианти за действие. Подготвят се много време, натрупват информация и когато решат да действат, веднага се чудят дали не са сбъркали с решението си. Например, ако организират ваканция, ще мислят много време за дестинацията, начинът на пътуване, цените, мястото на настаняване, забележителностите, хората, които ще срещнат и т.н.

 


Скорпион

 

Много потайни са и мразят повърхностните хора. Затова се стремят да разберат значението на всичко около тях и скритият смисъл зад всяка дума, дори зад едно "Браво!". Разсъждават върху това дали похвалата не е звучала саркастично, дали това, което им е казано е и доказано с действия. Скорпионите вярват и на това, че няма нищо случайно - ако са отишли на фризьор и там е звучала тяхна любима песен, те смятат това за съдба. Най-добрите анализатори на зодиака, от тях стават и добри психолози.

 


Козирог

 

Подобно на девите, преди да действат козирозите искат да се уверят, че всичко е наред и е под контрол. Правят подробни планове, които следват, изготвят графици, обмислят различни опции и варианти за развитие на ситуацията. Проблемът е, че от много мислене, не си позволяват да действат и изпускат момента. Съсредоточават се върху най-дребните детайли и дори съвсем леко недоразумение може да ги съсипе.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...