регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Какво кара зодиакалните знаци да се изчервяват?

Как да направите комплимент на всяка зодия?

Ивета Иванова
Какво кара зодиакалните знаци да се изчервяват?
Снимка: Pixabay

Овен

 

Те са мотивирани и дори леко натрапчиви. Обичат да държат нещата под контрол и да се справят добре. Биха се изчервили, ако им кажете колко много харесвате свободния им дух и страстта им.

 


Телец

 

Телците са сред най-големите инати на зодиака. Ще ги поласкае, ако им кажете, че се възхищавате на упоритостта им и на това, че никога не се предават. 

 


Близнаци

 

Палави и закачливи, те винаги са намислили нещо, което другите не могат да разгадаят. С тях никога не е скучно, приключенията са им в кръвта. За тях е истински комплимент, ако им обясните, че е много вълнуващо да сте около тях и винаги чакате тези срещи с нетърпение.

 


Рак

 

Много са обичливи и грижовни, винаги имат добри намерения. Най-много ще се зарадват, ако чуват, че са оценени и че рядко се срещат хора като тях. Не взимайте раците за даденост, показвайте им, че цените всичко, което те правят за вас.

 


Лъв

 

Лоялни са и предани, помагат на тези, които обичат. Това, което ще ги разчувства, е, ако им отвръщате със същата преданост, почитате ги и им се възхищавате за характера и външния вид.

 


Дева

 

Девите държат много на логиката. Ще ги накарате да се чувстват специални, ако не се страхувате да им казвате нещата в прав текст. А ако цените преценката им и им вярвате, те наистина ще са щастливи.

 


Везни

 

Мечтатели и перфекционисти. Ще оценят, ако подкрепяте мечтите им и не потъпквате техните ценности и идеали. Не ги лъжете, но почитането на принципите им е задължително.

 


Скорпион

 

Скорпионите ще се изчервят, ако успеете да им покажете с действия, че ги обичате и цените, а не само да го казвате. Те са много ревниви и подозрителни, но това е, защото са лоялни и отдадени докрай на близките си. Просто им докажете любовта си.

 


Стрелец

 

Много са енергични, но понякога се опитват да се успокоят, за да се впишат в обществото. Ще ги поласкаете, ако им обясните, че харесвате това тяхно качество и че вие също сте толкова ентусиазирани.

 


Козирог

 

По принцип са самостоятелни, ако прекарват много време с вас, значи наистина ви харесват. Похвалите ги карат да се изчервяват. Тъй като обичат победите, ако им намеквате колко са добри и умни, ще спечелите.

 


Водолей

 

Остроумни са и често им хрумват нови, интересни идеи. Ще им направите комплимент, ако потвърдите колко креативни са и се опитате да реализирате заедно с тях идеите им. Ако имате и общи интереси, ще е още по-хубаво.

 


Риби

 

Емоционални и чувствителни, те търсят одобрение от хората, които ценят. Ще са най-щастливи, когато ги защитавате в спорове и сте на първия ред, когато имат някаква изява. Винаги ги поздравявайте за успехите им.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...