.

Как се държат зодиите около някого, когото не понасят

Ето какво правят зодиите, когато мразят някого

Ивета Иванова
Как се държат зодиите около някого, когото не понасят
Снимка: Pixabay

Овен

 

Овните не могат да сложат маска и да са учтиви около хора, които не харесват и не уважават. Затова се опитват да се дистанцират, да са колкото може по-далеч. Няма да ги избягват нарочно, защото не биха искали социалният им живот да пострада от нещо такова, но ще опитат да не говорят с въпросния човек и да не му обръщат внимание. Ако е много наложително, просто ще му отвръщат с по 1-2 думи, но никога няма да завържат разговор.

 


Телец

 

Ако са около човек, когото мразят, телците ще реагират много емоционално и няма да могат да прикриват чувствата си. Затова избягват съвсем съзнателно такива хора. Дори така да изглеждат слаби, телците просто не могат да реагират по друг начин. Тези зодиакални знаци са се опитали да простят на този човек, но не успяват и искат той да знае, че е мъртъв за тях.

 


Близнаци

 

На близнаците им се иска да игнорират хората, които не харесват, но обикновено не успяват. В повечето случаи, те говорят с тях, казват им къде грешат, какво не харесват в тях, кое ги прави грозни отвътре. Близнаците използват всяка възможност да натякват тези неща. Много често използват и социалните мрежи за тези цел, с хейтърски снимки и постове.

 


Рак

 

Не обичат да използват думата "мразя", но действително има хора, към които чувстват омраза. Раците не правят нищо, таят всичко в себе си и се надяват, ако срещнат този човек или са около него, времето да мине по-бързо. Чувстват се стресирани в такава ситуация, но не го показват. Неизразените емоции понякога обаче много им тежат.

 


Лъв

 

Лъвовете показват омразата, която изпитват. Те правят гримаси, споделят в социалните мрежи, че са ядосани, точно в момента, в който този, който ги изнервя е около тях. Ако бъдат провокирани, ще започнат яростен скандал и ще излязат победители. Обичат да обиждат човека, когото мразят пред приятелите си.

 


Дева

 

Според тях омразата е загуба на време и не се товарят с такива емоции. Но ако около тях е някой, който просто не им се нрави, девите не му обръщат внимание, сякаш е невидим. Те обаче стигат по-далеч - дори не биха отговорили на въпрос на човек, когото не харесват, не могат и да го поздравят. И не защото го мразят, а защото е под нивото им.

 


Везни

 

Когато до тях има някой, когото не понасят, везните се заяждат с него. Те бързо губят търпение и се ядосват, и дори може да не го изслушат, когато той опита да се защити. Понякога изглеждат груби, но не им пука. Винаги зад гърба си имат приятели, които ги подкрепят.

 


Скорпион

 

Скорпионите изпитват много силни чувства, но също не искат да си губят времето с някого, когото смятат за по-нисш от тях. Скорпионът просто ще ви каже, че ви мрази и че не иска повече да има досег с вас. Те са изключително честни и лоялни и не могат да се преструват, че харесват някого и да говорят с него, ако ги дразни.

 


Стрелец

 

Стрелците не искат да мразят, защото си мислят, че такива негативни емоции ще се върнат върху тях. Това ги изтощава. Ако им се наложи да прекарат време с някого, когото не понасят, стрелците ще мълчат, ще си търсят друго занимание, ще опитат да си тръгнат бързо. Ще предупреждават приятелите си да не канят такъв човек на купони, но никога няма да започнат скандал.

 


Козирог

 

Не обичат споровете, но няма да понесат и да видят несправедливост. Просто ще обяснят на този, когото мразят какво лошо е направил и как може да оправи грешката си. Искат да са искрени. Ако не могат да оправят нещата, ще се заринат в работа и няма да мислят за този човек.

 


Водолей

 

Те много рядко си признават кого точно мразят и за другите е загадка. Но може да се познае по нещо - водолеите повишават тон на хора, които не понасят. Освен това лицето им се променя - правят странни физиономии, иронизират въпросния човек. Но не биха започнали да го обиждат сериозно. 

 


Риби

 

Рибите не могат да се примирят с факта, че някой може да мрази тях самите. Самите те обаче не понасят много хора. Те са добри манипулатори. Човекът, когото мразят, въобще не би заподозрял това. В истински шок е, когато научи истината. Рибите могат да се усмихват на този, когото не понасят, да се държат мило с него и дори да го канят на кафе, кино и т.н.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...