регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

6 зодии, които имат прекалено високи очаквания

Не всеки може да покрие стандартите им

Ивета Иванова
6 зодии, които имат прекалено високи очаквания
Снимка: Pexels

Дева

 

Девите избират много дълго - както стоки и продукти, така и хора, с които да общуват. Те са и зодиакалните знаци с най-високи стандарти и очаквания към другите. Ако ви помолят да направите нещо за тях, трябва да сте обмислили и най-малкия детайл и да сте перфектни. Иначе те ще останат много разочаровани.

 


Близнаци

 

Очакват много от другите, но винаги си имат едно наум, че може и да се окажат предадени. Близнаците са леко цинични, така че дори понякога се изненадват, когато някой направи нещата по правилния начин или по-скоро по начина, по който на тях им харесва. Имат страшно много изисквания към сърдечния си партньор, с които не биха направили компромис.

 


Лъв

 

Лъвовете си мислят, че са най-добрите и затова искат най-доброто за себе си. Не могат да се примирят с нещо обикновено. Харизматични са и бляскави, затова искат другите да се отнасят с тях като с величия и да ги глезят. Приятелите и семейството им често им казват, че имат прекалено високи очаквания, но лъвовете не отстъпват и търсят някой, който ще покрие техните стандарти.

 


Везни

 

Романтици са и им се иска връзките им да са такива, каквито са в сериалите или в старите любовни филми. Ако не е така, губят кураж. Чувстват, че заслужават да изживеят своята приказка, да им се случват чудеса и влагат всичките си надежди в това. Затова в повечето случаи са недоволни от връзките си, не успяват да им дадат това, което търсят.

 


Телец

 

На телците им се иска да вярват, че хората държат на думата си и ще изпълнят обещанията си. Но знаят, че не всеки е толкова силен и принципен. Затова телецът ще подложи на много изпитания всеки, който се опита да му стане близък. Той ще допусне до себе си само хора с висок морал и ценности; човек, на когото може да се разчита.

 


Козирог

 

Те искат всички да са толкова прилежни и съвестни като тях, да знаят, че зад гърба им има стабилен човек, на когото могат да вярват. Но постоянно остават разочаровани, тъй като малко хора успяват да покрият тези критерии. Козирогът изпълнява всяко свое обещание и го помни. Но не за всички това е приоритет. Затова и често тези зодиакални знаци стават песимисти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...