.

4 зодии, които обичат дълбоките разговори

Вижте кои са

Ивета Иванова
4 зодии, които обичат дълбоките разговори
Снимка: Pexels

Има някои хора, които не обичат да говорят за обикновени и тривиални неща, като времето, новия сериал, плановете за уикенда или домашните задължения. Ето и кои са зодиите, с които може да водите по-задълбочени разговори.

 


Близнаци

 

Най-добрият комуникатор в зодиака. Знае как да поддържа разговора и да създава добра връзка с другите, знае как да навлиза в различни теми, без да стане неловко. Остроумни са, интелигентни. Могат в една минута да водят най-искрения и сърцераздирателен разговор, а в другата - да се спукват от смях, дори с не толкова добри приятели. Близнаците са управлявани от Меркурий - планетата на комуникацията.

 


Везни

 

Държат на баланса - в живота им, в отношенията им с околните. За това освен отлични комуникатори, са и отлични слушатели. Когато говорите с везни, така се потапяте в разговора, че забравяте за хората отстрани, сякаш сте останали само двамата. Те имат и много добър визуален контакт с хората. Да слушат им доставя също толкова голямо удоволствие, колкото да говорят - нещо, което вече рядко се среща. Социални са и обичат да излизат.

 


Стрелец

 

Стрелците са непостоянни и рядко се задържат дълго на едно място, затова някои хора ги смятат за повърхностни. Това изобщо не е вярно. Дори стрелецът да е в живота ви само за кратко, с него ще проведете едни от най-запомнящите се разговори. Ще можете да му споделите неща, които не сте казвали дори на по-близки хора. Точно защото са широкоскроени и са видели много неща. Самите те също имат много интересни истории.

 


Водолей

 

За водолеите дълбоките и смислени разговори са част дори и от любовната игра. Тези знаци са интелигентни и обожават да говорят за вселената, хуманизма, човешките права, трансцедентното. И като везните, умеят да изслушват, особено когато говорите на любима за тях тема. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
0
1
!
Отговори
Съвсем съгласна съм! :)
pipinana
преди 5 години
0
2
!
Отговори
ne sum se zamisliala nad podobni ne6ta
Страница 1 от 1