.

Как ще се отрази ретроградният Меркурий на зодиите?

Вижте какво ви чака

Ивета Иванова
Как ще се отрази ретроградният Меркурий на зодиите?
Снимка: Pexels

От 26 юли до 19 август Меркурий, планетата на комуникацията, интелекта, мисленето, обмяната на информация, пътуването, техниката, отново ще се движи в обратна посока. Ето какво ще донесе ретроградният Меркурий на зодиите, според EliteDaily.

 


Овен

 

Ще има активност в сексуалния им живот и ще станат по-креативни и експресивни. Ретроградният Меркурий може да им припомни старите дни и човек от миналото им да се опита да се появи отново в живота им. Няма да е изненада, ако някой бивш партньор им пише да се видят. Но овните няма да отговорят на провокацията - знаят, че има причина да са оставили този човек в миналото си.

 


Телец

 

Планетата ще повлияе на отношенията в дома им и семейството. Може да имат скандали с брат или сестра, телците обаче ще опитат да избегнат драмата и заяждането. Ако решат да поканят някой роднина на гости, трябва да го слушат внимателно и да се запознаят с графика му, за да не изглеждат несъобразителни.

 


Близнаци

 

Меркурий ги управлява. Затова този период на ретроградно движение им се отразява доста. Важно е да не подписват важни документи, да не правят сделки и да се опитват да избегнат сериозните и тежки разговори - думите им може да останат неразбрани. Близнаците да не купуват и нова техника.

 


Рак

 

Ретроградният Меркурий ще се отрази на печалбите и доходите им. Ако изплащат кредит или имат да връщат заем, може нещата да се забавят. Друг вариант е раците да започнат да преразглеждат ценностната си система и да драматизират излишно.

 


Лъв

 

Лъвовете много трябва да внимават как пишат - какви SMS-и изпращат, как чатят с приятелите и близките си в Messenger, Viber и Skype. Обратното движение на планетата ще напомпа още повече самочувствието на лъвовете, ще постъпват егоистично, затова трябва да внимават как се изразяват писмено.

 


Дева

 

За девите това е период, в който приключват с миналото, лекуват се от стари рани и остават сами. Имат нужда от тази самота, за да преживеят всичко, което ми се е случило и да се успокоят. Може да станат леко раздразнителни и около тях ситуациите за изглеждат неясни, но трябва да си спомнят и за мечтите си. Да не саботират себе си.

 


Везни

 

Меркурий ще повлияе на приятелските им отношения, социалната им среда. Ще се чувстват малко отчуждени от близките, сякаш никой не ги разбира и всички около тях гледат повърхностно на нещата. Ще им се струва, че другите спорят за дреболии и затова ще се изолират.

 


Скорпион

 

Кариерата ще е на фокус при скорпионите. Трябва внимателно да следят графиците си, имейлите, които получават, информацията, която им поднасят. Добре е да сменят служебните си пароли и да подредят бюрото си. Ще станат по-организирани през този период.

 


Стрелец

 

Стрелците ще планират пътуване и вероятно бързо ще заминат някъде. Да се опитат да резервират нещо още в началото на периода, защото после може да има проблеми с техниката и със средствата за транспорт. В този период наистина ще им се иска да избягат от дома и от познатото.

 


Козирог

 

За козирозите това е щастлив период - ще започнат да виждат нещата по-ясно и ще получат ценна информация. Но трябва да са по-потайни и да не споделят лични неща на другите. Може обаче да са леко параноични и драматични, което не е характерно за тях.

 


Водолей

 

Връзките и романтичните отношения ще търпят развитие. Може да срещнат отново бивши партньори, да се възобновят предишни драми, някой да ги изкара от релси. Водолеите ще се вгледат в сегашните си връзки, любови и приятелства и ще преценят кое от миналото искат да върнат и кое да премахнат завинаги. Може да осъзнаят, че сегашното им положение е много по-добро от това преди години.

 


Риби

 

Рибите ще са много заети по време на ретроградния Меркурий, ще им се появят доста задължения и задачи, с които да се заемат. Ежедневието им ще се промени и ще имат работа през летния сезон. Ще се чувстват леко изморени, но трябва да останат концентрирани.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...