.

3 зодии, за които август ще е страхотен

Ето кои са късметлиите

Ивета Иванова
3 зодии, за които август ще е страхотен
Снимка: Pexels

Лъв

 

По-голямата част от лъвовете са родени през август - не е изненада, че това ще е техният месец! Те обичат лятото и партита, чувстват се прекрасно през този сезон и сигурно вече са във вихъра на купона. Лъвовете дори ще вдъхновяват приятелите и близките си и ще им дават кураж. Ще блестят, ще очароват и ще заразяват със смеха си. Детето в тях ще се пробуди и цял месец няма да им омръзне да се забавляват, да се смеят, да правят щуротии. Ще им бъдат поднесени и много приятни изненади. През август ще имат възможност да се освободят от пречките и товарите, както и да преодолеят препятствията.

 


Дева

 

Ще се възстановяват и най-накрая ще се завърнат към себе си. Девите не осъзнават какво влияние имат върху приятелския си кръг. В последните месеци те бяха заети, стресирани, леко нервни, с което притесниха близките си, но сега ще имат време за почивка и ще си възвърнат енергията. Най-хубавото е, че са си свършили перфектно работата и през август ще берат плодовете на труда си. Ще получат неочаквани финансови възнаграждения или ще спечелят от лотария. Месецът ще е и романтичен, в живота им ще се появи някой човек, с когото ще преживеят приказни моменти. Девите ще имат особено сладко излъчване, с което ще впечатляват.

 


Везни

 

Тези знаци ще се грижат повече за външния си вид през август, ще пръскат чар, ще се появяват навсякъде със страхотни тоалети. В отношенията им с близки, роднини, приятели ще цари разбирателство и другите ще останат доволни от съветите, които им дават везните. Телефонът им непрекъснато ще звъни, постоянно ще им пишат и в социалните мрежи, но везните ще се радват, че са толкова търсени. Всеки ще им се отблагодари подобаващо. С толкова много контакти, те определено ще срещнат нови хора през август, които ще са от тяхната кръвна група. Ще създадат здрави, продължителни приятелства и ще имат много забавни моменти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...