.

Седмичен любовен хороскоп 30 юли - 5 август

Какво ви очаква?

Седмичен любовен хороскоп 30 юли - 5 август
Снимка: Pexels

Овен


Нечие телефонно обаждане, съобщение на месинджъра или друг сигнал ще ви въодушеви. Страст, романтика и любовни трепети ще завладеят със силата на ураган. Ще ви хрумнат хиляди начини за „случайна“ среща и идеи за развлечения. Шансовете ви да привлечете вниманието на въпросната личност никак не са малки, стига да си изградите правилна тактика.

 

 На първо време „успокойте топката“ и не се опитвайте да изпреварвате събитията. След това помислете кое от всичките ви хрумвания ще излезе „най-безплатно“ и пуснете идеята така… между другото. Бъдете сигурни, че той/тя „ще клъвне“ и ще можете да сте заедно доста повече време, отколкото сте си представяли.

 

Различията в интересите ще ви сближат, колкото и парадоксално да ви изглежда.

 

Телец


Когато сте в добро настроение и усмихнати привличате вниманието и правите запомнящо се впечатление. И като се има пред вид, че единствената ви сериозна задача е да се грижите за самите себе си и можете „да си губите времето“ по предпочитан от вас начин, то може да се предположи, че настроението и усмивката ви ще са неизменно лъчезарни.

 

Приятелите ще търсят присъствието ви ще ви канят навсякъде със себе си. Единственото ви затруднение е, че няма да можете да сте на две места едновременно. И понеже компаниите ще са разнообразни, то възможностите за свалка не са за изпускане.

 

Не започвайте връзка само, защото околните са възкликнали: „…аууууу, каква страхотна двойка сте…“. Реагирайте с нестандартни идеи, шестото чувство ще ви подскаже дали той/тя е подходящия човек.

 

Близнаци

 

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно. Настроението ви се сменя често, непредвидимо, почти безпричинно и в противоположни посоки. Може би е добра идея през тази седмица да ограничите контактите. Ако ще се карате с някого, то по-добре това да е член от семейството. Рано или късно ще спре да ви се сърди за нервните изблици.

 

Да намалите контактите не означава да се затворите между четири стени и по цял ден да се взирате в монитора на компютъра или в дисплея на телефона си. Излезте, отидете до басейна, до библиотеката, до парка. Срещите ще са случайни и точно за това ще са кратки и приятни. Може да не са свързани с романтика, но със сигурност ще са свързани с мечти.

 

Рак

 

Поставете в ред мислите си, а след това и емоциите. Характерът на преживяванията през тази седмица зависи почти изцяло от поведението ви. Въздържайте се от прояви на ревност, мнителност и скептични двусмислени подмятания. Преди да си насрочите среща помислете дали сте готови да приемете поведението на приятел/ката си дори да ви изглежда странно.

 

 Същият въпрос трябва да си зададат и онези от вас, които все още не са в постоянна връзка. При тях, обаче, ситуацията ще е в обратния вариант, те ще са онези, на които насрочват срещи. И ако искате все пак да поставите някакво начало, то бъдете просто себе си. Не е без значение какво реално впечатление ще направите. Бъдете сигурни, че ще е доста по-различно от виртуалното, което вече сте създали.

 

Лъв

 

Понякога смесвате мечтите с реалността и заживявате в измислен свят. Имате нужда от време за размисъл. Помислете какво точно очаквате от половинката си, но без излишни капризи и отчитайки собствените си недостатъци. Лесно е да искаш от другите, но ще го получиш, ако искаш достатъчно и от себе си. Опитайте се да прецените дали сте в състояние да говорите спокойно за проблемите във връзката и ако имате дори най-малки съмнения, значи е по-добре изобщо да не подхващате темата.

 

Неангажиращите контакти ще ви доставят много по-голямо удоволствие. Ще имате възможност да общувате със свои познати от различни компании, където няма да се налага да се съобразявате с емоционални ограничения. Слушайте, наблюдавайте, сравнявайте. Реакциите на околните ще ви подскажат критичните точки, в които се къса всяка връзка, включително и романтичната.

 

 

Дева

 

 

Събитията през тази седмица ще са интригуващи. Любознателни сте и привлекателни. Ще посетите непознати места и ще се срещнете с доста хора. Част от тях ще запомните за дълго и ще ви накарат да промените възгледите си по някои глобални въпроси, ще преподредите предпочитанията си. Ще установите какво ви пречи, какво ви е излишно и как да го махнете от пътя си, независимо дали става дума за предмет и лична връзка.

 

 

Всичко старо и изчерпало съдържанието си ще остане зад вас, ще се почувствате волни като птички. Наслаждавайте се на удоволствията, които можете да си позволите и мислете за отношенията си в един по-дълъг период от време. Независимо дали имате или все още търсите сродната си душа следвайте подсказките на любовта. Тя е, която ще ви отговори на всички сложни въпроси.

 

Везни

 

Емоционалната и физическата ви кондиция са в хармония. През тази седмица бихте могли да направите много в посока подобряване на личните, романтичните и любовните ви отношения, защото сте в състояние да действате умерено, разумно и да търсите компромисни решения.

 

Използвайте свободното време за занимания, свързани с духовните ви предпочитания и творчески търсения. Ще активират въображението ви, ще ви заредят с оптимизъм и ентусиазъм. Ще е много лесно да изгладите различията с половинката си или пък да прекратите връзката без излишни драми. А голямата изненада е, че почти незабавно ще стартирате нова връзка, изпълнена с много емоции.



Скорпион

 

Периодът ще е спокоен, на моменти монотонен. Ще имате възможност да си организирате предпочитаните от вас развлечения, но ако приятел/ката ви откаже да участва не настоявайте. Вие имате нужда от промяна на обстановката, но той/тя може да се чувства несигурно в непозната среда, да има нужда от спокойствие, да не желае да пътува и какво ли още не. Приемете го като отстояване на личното пространство, а не като противопоставяне.

 

И, за да може любопитството ви все пак да е задоволено, в последните дни на седмицата ще научите някаква тайна. Не е задължително да е свързана пряко с вас, но ще ви е полезна. Задължително е, обаче, да я запазите и да не злоупотребявате. Оставете събитията да се развиват без да се намесвате.

 

Стрелец

 

Колкото и да сте влюбени мислите за любовта през тази седмица ще минат на втори план. Много повече ще ви вълнуват предложенията на приятелите, възможностите за пътуване, спорт или участие в интелектуални развлечения. Поведението ви може да изненада приятел/ката, изяснете намеренията си предварително, за да си спестите неудобни въпроси.

 

Необвързаните Стрелци са в по-благоприятна позиция. Те ще използват свободното си време по предпочитания от тях начин. Почти сигурно е, че няма да се занимават с търсене на любовта, но удивително дори за самите тях, в средата на седмицата любовта може да ги намери и да ги вкара в коварния си капан.



Козирог

 

Разпределете времето си през тази седмица на три почти равни части. В началото може да се заемете с чисто практическите си занимания. Време е да подредите стаята, да промените това-онова, за да стане по-уютна обстановката, да обърнете внимание на по-малките си братя (сестри) или домашния любимец, ако имате такива.

 

След това, с чувство на изпълнен дълг, е подходящо да се посветите на половинката си. Може да обсъдите слабите страни на връзката си, ако е отдавна или да поговорите за общите си интереси, ако се познавате отскоро. Необвързаните точно в тези дни може да се запознаят с някой, който ще създаде хаос в мислите им.

 

Уикенда подарете на себе си. Идеята не е да се затворите у дома и да се дистанцирате от всички, а да правите нещата, които обичате, ръководени само от личен импулс.



Водолей

 

Случките, на които ще присъствате не винаги ще ви харесват. Обстановката ще е променлива, настроението ви – също. Желателно е да избягвате конфликтите от личен и в частност от любовен характер. Емоционалното ви състояние е нестабилно, раздразнителни сте и ще ви е трудно да разговаряте по обичайния си начин. Ако имате непреодолима нужда да се срещнете с половинката си и да обсъждате някаква тема, то направете го в средата на седмицата и не разчитайте на късмета а на нейното/неговото търпение или добро отношение.

 

През всички останали дни ще сте доста неспокойни и по някакъв вътрешен подтик ще показвате най-лошите черти от характера си. Изобщо не е подходящо да се втурвате в нова любовна авантюра. Ще завърши така безславно, както е започнала.



Риби

 

Обикновено сте мечтателни, романтични, леко разсеяни, съпричастни, но… не и тази седмица. Този път сте решили да „показвате характер“ и, ако не овладеете инерцията да се задрънквате за дреболии, ще си направите много лоша услуга. Конфликтите, започнати сега ще продължат дълго, досадно и завършекът им ще излезе извън контрол. Търсете компромисни варианти, ако не сте твърдо убедени, че е по-добре да прекратите връзката.

 

Що се отнася до свободните представители на вашия знак, за тях единственият позитив е, че нямат какво да губят. Най-много да направят лошо впечатление, но като цяло ще им е все едно какво впечатление ще направят и за това изобщо няма да се съобразяват с кого общуват и какви са правилата.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...