.

Седмичен любовен хороскоп 6 - 12 август

Какво ви чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6 - 12 август
Снимка: Pexels

Овен


Ще има сериозни промени в областта на романтичните и любовни отношения през тази седмица. И, което е по-важно, могат да са както положителни, така и отрицателни. Онези от вас, които са във връзка от доста време може да решат да заживеят самостоятелно, но… заради абсолютно глупав спор може да стигнат и до раздяла.


Що се отнася до необвързаните Овни, те ще могат съвсем малко да скъсят разстоянието между себе си и предпочитаната личност. Освен бегъл поглед ще получат и една-две окуражаващи усмивки. За повече ще се наложи да се преборят и да се въздържат от спонтанни, често плашещи, реакции.

 

Телец


Когато става дума за забавления вие сте истински талантливи и изобретателни. Точно за това през тази седмица каквато и идея да подхвърлите на половинката си той/тя ще я приеме с въодушевление. Ще можете да посетите непознати места, да чуете и видите интересни факти. Част от тези занимания ще се окажат даже съвсем безплатни, което си е направо далавера.

 

Романтични преживявания ще има за всички, дори за онези от вас, които нямат постоянна връзка. Случайният флирт също е източник на романтика, но за съжаление, понякога и на меланхолия. Не прекалявайте с претенциите и усмивките със сигурност ще са повече от сълзите.

 

Близнаци


Любовта е крехко цвете и се нуждае от грижи. Ако мислите само за себе си и действате по инерция през тази седмица може да си навлечете сериозни проблеми. Разсеяни сте, прибързани и давате предимство най-вече на своите интереси. Закъснения за срещи, необмислени изказвания, неизпълнени обещания и други твърде неприемливи ваши действия ще отблъснат половинката ви, но когато осъзнаете какво се случва ще е твърде късно.

 

 Нямащите приятел/ка няма да преживеят раздяла просто защото няма с кого. Но ако се движат в „мъглата на собствените си мисли“ така и няма да забележат, че някой се опитва да ги сваля. След което е ясно какво се случва…

 

Рак


Любвеобилни сте, отстъпчиви, непривично сговорчиви и през тази седмица сте готови да засипете половинката си с любовни обяснения, любовни смс-и, любовни жестове, картички, сърчица, бонбони и всякакви други атрибути, които стандартно играят ролята на доказателство за безгранична любов. Всеки би се зарадвал на толкова романтични и поетични преживявания стига да не прекалите и да не забравите, че той/тя не е нито част от вас, нито ваша собственост.

 

Ще е малко по-трудно за Раците, които все още не са създали връзка, защото няма да има къде да изразходват цялата тази любовна енергия. Те няма да са лишени от контакти, то тъй като са твърде предпазливи, трудно ще се хвърлят в бурна романтична авантюра.

 

Лъв

 

Разположението на Слънцето във вашия знак ви зарежда с енергия, чар и оптимизъм. Привлекателни сте и почти непрекъснато ще сте обект на нечие романтично желание, независимо дали вече си имате приятел/ка или не. Идеята да поддържате повече от една връзка никак не ви е чужда. Възможността да летите от една среща на друга, да се случва нещо тайно, мистично ви звучи очарователно.

 

Откажете се докато е време. Обвързаните ще разрушат всичко постигнато до момента с един замах, а свободните ще дадат повод за трайни и вредни клюки по свой адрес.

 

Дева

 

Личните отношения ще са доста проблематични през тази седмица. Старайте се да не провокирате разправии и да не подлагате непрекъснато действията на приятел/ката си на съмнения. Осигурете малко свобода и за себе си, и за него/нея. Не стигайте до крайности: единият ден да „сваляте звезди от небето“, на другият да гледате намусено и начумерено. Овладейте емоциите и не си създавайте неприятности.


В по-благоприятна позиция са онези представители на вашия знак, които в момента нямат твърди ангажименти. Колкото и да са хаотични няма да създадат чак големи поражения. Стига да не се хвърлят в случайни авантюри с „неочакван“ край.

 

Везни

 

Без никакво съмнение може да се каже, че предстоят изненади през тази седмица. Разни дребни случки, които ще ви доставят удоволствие и, на които първоначално може да не обърнете внимание. Някой ще се опитва да ви зарадва, да ви впечатли, да привлече погледа ви с дума или жест. Ще изглежда леко мистично, но ще е изключително вълнуващо.

 

Не приемайте тези случки като „естествено“ стечение на обстоятелствата. Постарайте се да разберете кой стои „зад кулисите“. Кой прави нещо приятно за вас, но няма смелост да разкрие чувствата си лично. Ще е много интересно, ако се окаже, че симпатиите ви са взаимни и вместо да тръгнете по краткия път за сближаване вие месеци наред търсите начини да се обикаляте взаимно. След като установите истината не я споделяйте с приятелите, нека си остане ваша тайна.

 

Скорпион

 

Въздържайте се от спонтанни и необмислени постъпки през тази седмица, особено пък такива, засягащи личните ви отношения. Съществуват предпоставки за конфликти. На моменти настроението ви може да е мрачно, да ви връхлетят съмнения или пък среща с предишна любов да ви накара да си задавате въпроси, които така или иначе ще останат без отговор. Не си насрочвайте любовни срещи, когато сте в такова състояние. Ще кажете нещо, за което със сигурност ще съжалявате.

 

Дори онези от вас, които все още нямат приятел/ка може да си навредят с необмислени твърдения. Не винаги ще можете да си обясните мотивите за нечия постъпка, но имайте пред вид, това не означава, че е била неправилна. Не „давайте ухо на клюки“, приносителят им е злонамерен.

 

Стрелец


Има начин да подобрите личните си отношения. Дори да сте доволни от състоянието, в което са има начин да ги освежите, да получите повече и по-вълнуващи емоции. Първата крачка е да решите какво точно искате и от какво (евентуално) сте недоволни. След това помислете защо той/тя прави това или онова. Дали от необходимост, дали от инат или като защитна реакция. Така ще си изградите правилна тактика и остава само да проведете един спокоен разговор, да ликвидирате противоречията и да намерите „общата пътека“.

 

Опитайте се да заложите на разума, не позволявайте на емоциите да управляват реакциите ви. Убедителните аргументи и готовността да се съобразите с мнение, различно от вашето са опорните точки, които ще стабилизират връзката ви или пък ще ви помогнат да намерите правилния път към личността на мечтите си.

 

Козирог

 

Единственото условие да запазите личните и любовни отношения такива каквито са, да бъдат спокойни или (ако има някакъв проблем) да не се стига до раздяла през тази седмица е да контролирате емоциите. Проявите на инат, егоизъм, липса на чуваемост и „дърпане на чергата към себе си“ ще завършат фатално при това не само по отношение на романтичната ви връзка, ами и по отношение на най-обикновените контакти с приятели, съседи, съученици.

 

Творческият ви потенциал е силен, а тонусът – стабилен. Възползвайте се от тях, за да напреднете в областите, които ви интересуват, да обогатите познанията си и да правите неща, за които до момента не ви е достигала смелост, а не за да водите нескончаеми спорове на тема „умения, реализация и несправедливостите на живота“. Стремете се да постигнете екипност, а не да получите съчувствие.

 

Водолей


Заемете пасивна позиция по отношение на романтичната си връзка. През тази седмица не е желателно да се хвърляте в екстремни приключения и да се стремите към нестандартни забавления. Дайте възможност на приятел/ката ви да се прояви и се съгласявайте с всичко, дори да не ви изглежда много интригуващо. Намалете темпото и търсете причините за противоречията. Ще установите, че една от тях е желанието ви да „изпреварвате“ събитията, да си представите какво би искал той/тя и да го предлагате на прима виста.


Променете стратегията, не приемайте това, което получавате като нещо, което ви се полага, въздържайте се от категорични изказвания и резки постъпки и в края на седмицата преценете състоянието на отношенията си. Със сигурност ще сте доволни.

 

Риби

 

Безметежен период що се отнася до романтичните преживявания. Ще са в съответствие с времето – лек освежаващ ветрец, ярко слънце и никакви бури. Личните ви грижи може да са свързани с факта, че няма да разполагате с толкова пари, колкото ви се иска, но пък ако заложите на фантазията и интуицията си, със сигурност ще ви хрумне и някое „по-евтино“ развлечение. Хубавата книга успешно би могла да замени водната пързалка, а разходката с велосипед в парка е алтернатива на пуканките в киносалона. Честно казано, звучи като идилия.


Нямащите приятел/ка са даже в по-добра позиция. Могат да участват въввсички публични инициативи, свързани със сръчност и талант. Непременно ще попаднат на човек, с когото имат общи интереси и умения. Времето ще покаже дали ще ги развиват заедно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...