.

Топ 3 на зодиите с най-голямо его

Ето кои са

Ивета Иванова
Топ 3 на зодиите с най-голямо его
Снимка: Pixabay

Лъв

 

Понякога лъвовете може да са толкова обсебени от егото си, че да не дават думата на никого, да говорят през другите и да направят сцена, за да привлекат вниманието към себе си. Но дори не осъзнават, че го правят - просто са такива. Искат всички погледи да са обърнати към тях, другите да им се възхищават и да ги обожават. Понякога така могат да станат за смях, но умеят да управляват егото си и обичат всички у себе си, дори недостатъците си. Знаят, че не са перфектни и мислят, че това ги прави още по-чаровни.

 


Козирог

 

Има случаи, в които козирозите не са сигурни в себе си. За да прикрият това - изглеждат като егоисти. Започват да говорят за постиженията си, наградите си, успехите си и да ги изтъкват, което може да подразни околните. Искат да са първи във всичко, което понякога е натоварващо. Другите смятат тази непрестанна надпревара за ненужна. Истината е, че тези знаци просто имат голяма жажда за знания и опитват да грабнат всички възможности, за да се развиват.

 


Водолей

 

В началото може и да не разберете колко е раним водолеят и колко голямо его има. Тъй като са социални, чаровници и общуват с много хора, не изглеждат надменни. А и не са. Но с бунтарството си и различното си мислене, което непрекъснато изтъкват, те всъщност искат да докажат, че са най-добрите и смелите и са по-велики от масата, тълпата. Избягват ежедневните, повторяеми неща, за да изглеждат уникални и специални. Може да ви обвинят, че слушате комерсиална музика или гледате сериали, защото им харесва мисълта да са по-умни от другите. Но просто смятат, че умът и увереността ще спасят света и че трябва да има и чудати хора като тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...