.

3 зодии, които ще имат прекрасен септември

Ето кои са късметлиите

Ивета Иванова
3 зодии, които ще имат прекрасен септември
Снимка: Pexels

Телец

 

Телците ще са по-креативни от обикновено. Ще виждат поезия, музика и изкуство във всичко. И светът ще им се струва по-цветен. Дори артистичните заложби на тези знаци ще работят по-добре. През септември ще се забавляват много, ще творят и ще се отдадат на флиртове. Ще се възползват от възможностите си и ще общуват по-актиlно. Това е перфектен месец да направите планове до края на годината, но и да бъдете спонтанни и да се наслаждавате на момента. Сега е времето да купонясвате и да правите изкуство.

 


Дева

 

Септември ще зареди девите с много увереност и енергия. Девите ще са изключително мотивирани и ще се опитат да станат по-добри хора - по-нежни, по-успешни. Ще се замислят какъв дълъг път са изминали през последните години и ще имат причина да бъдат горди. През месеца ще се отдадат и на планове за бъдещето, ще видят какво са реализирали, какво друго искат да направят и ще предприемат промени. Няма да се подценяват, ще вярват в силите си и ще демонстрират огромния си потенциал. Ще разрешат много загадки, които са ги тормозили.

 


Везни

 

През септември везните могат да дадат воля на въображението си, на мечтите и мислите си и да съзерцават нещата около тях. От средата на месеца тези знаци ще са като магнит за позитивното, романсите, флиртовете, любовта, приятелството. Трябва обаче с широки обятия да приемат тези положителни неща, а не да се плашат от тях и да се съмняват. Приемат ли всичко добро и красиво около тях, това ще ги зареди с много сила и увереност. Препоръчително е да пътуват, или поне да правят разходки сред природата често и да изследват света около тях. И да не се страхуват да покажат истинската си същност, в този период много хора ще искат да ги опознаят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...