.

Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 септември

Каква ще бъде седмицата в интимен план?

Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Предстоящата седмица ще е наситена със събития, които ще повишат емоционалността и ще засилят интуицията ви. Вероятно ще сте по-неспокойни и по-раздразнителни. Не прекалявайте с престоя пред монитора.Що се отнася до романтичните отношения проявете умереност. Насрочвайте срещите с приятел/ката си поне през ден. Най-вероятно от негова/нейна страна в средата на седмицата ще има някаква приятна изненада. В края на седмицата разчитайте на остроумието си. Ще ви хрумне интересна идея и ще можете да се реванширате.

 

Телец

 

Новостите през тази седмицата ще се случват предимно в училище или по-точно на територията на училището. Не е изключено да се появят нови личности в обкръжението ви. Не показвайте интереса си още през първите дни, правете се на безразлични.В края на седмицата реалните събития категорично ще се разминат с очакванията ви. Не е изключено да поставите начало на нова романтична връзка или, ако вече имате приятел/ка, да ви засипе с въпроси, предизвикани от ревност относно новите ви познати. Не се оправдавайте, ако искате да запазите индивидуалността и личното си пространство.

 

Близнаци

 

Още в началото на седмицата ще преживеете толкова много емоции, че може да усетите леко главоболие, замаяност, сънят ви да е неспокоен. Ще е трудно да се раздадете на всички, които търсят компанията ви. Отделете време за приятелите, с които не сте се виждали цяло лято, но не игнорирайте половинката си, ако сте във връзка.Ще е малко по-спокойно за необвързаните. За тях почивните дни ще са изпълнени с романтика. Тогава е желателно да премисляте изказванията си. Всяка дума може да се обърне срещу вас.

 

Рак

 

Опитайте се да „останете в сянка“ през тази седмица. Наслаждавайте се на забавленията в училище и на поредицата разнообразни преживявания, с които ще са свързани първите няколко дни. Подходящия момент да се срещнете с приятел/ката си са дните в средата на седмицата. Тогава ще сте заредени с впечатления, разговорите ще протичат леко и непринудено.Интересни изненади ще има за онези представители на вашия знак, които все още не са попаднали на подходящата партия. Ще сте обект на свалка едва ли не във всяка секунда, в която сте извън дома или във виртуалното пространство. Не се главозамайвайте, нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Приемайте флиртовете от непознати сдържано, а желанието за сближаване от познати вежливо.

 

Лъв

 

Както винаги, където има много хора вие сте в центъра на събитията. Няма как да останете незабелязани и, ако трябва да провеждате някакви разговори с половинката си по темата, то направете го още в началото на седмицата. Опитайте се да изчистите всички поводи за съмнение, относно предпочитанията си, ако искате да запазите връзката.Необвързаните Лъвове ще бъдат обект на нескриван интерес от няколко посоки и това, естествено, ще повиши самочувствието им. Все пак, желателно е да се въздържате от ексцентрични прояви. В края на седмицата може да чуете и обяснение в любов, ако не прекалите с капризите.

 

Дева

 

Любовните емоции няма да са в групата на предпочитаните ви интереси през тази седмица или поне не в началото. Практическите и ежедневни задължения ще ви занимават много повече, а с приятелите, към които нямате „нежни сантименти“ ще ви е много по-приятно. Ще има нови хора в компанията ви, но първоначално едва ли ще ви впечатлят.В края на седмицата ще се случат непредвидени събития, засягащи романтичната страна на живота ви. Тогава събитията ще се развиват с главоломна скорост, а всяка ваша дума ще е от особено значение, независимо дали имате приятел/ка или не. Бъдете искрени, но предпазливи.

 

Везни

 

Както учебната година, така и романтичната седмица може да започне с приятна изненада, доказваща силните чувства на половинката ви към вас. Приемете жеста с радост, но без да го обсъждате с останалите членове на компанията си. Малко мистика в този момент няма да ви е излишна, а и ще ви придаде привлекателна тайнственост, с която ще разпалите любопитството на повече от един човек.В следващите дни ориентирайте вниманието си към това да се адаптирате към новия си „работен“ режим. Избягвайте съмнителните контакти във виртуалното пространство, защото може да попаднете в неприятна ситуация, да се окаже, че нарочно ви въвличат в интрига. Залагайте на личните си качества, а не на представата, която околните изграждат за вас.

 

Скорпион

 

Влюбените Скорпиони трябва да намалят темпото през тази седмица и да не се опитват да изпреварват събитията. По-добре отстъпете инициативата на половинката си и просто се наслаждавайте на приятните моменти заедно. Какво повече му трябва на човек от усмивка, прегръдка, целувка и още нещо, при това неочаквано.Необвързаните също няма за къде да бързат. В началото на седмицата никой няма да привлече вниманието им до такава степен, че да ги накара да променят динамичния си стереотип. Виж, в края на седмицата обаче, някой ще събуди дремещия у тях „ловец на страсти“ и ще започнат да обмислят хитри тактики за свалка. Ако не са шокиращо-ексцентрични първата крачка може и да е успешна.

 

Стрелец

 

Преживяванията ще са интригуващи и приятни. Няма да сте сами нито за минутка и съвсем основателно ще ви обсипват с комплименти. Приятно за ухото, но малко опасно за самочувствието, защото може да решите, че сте незаменими и да „вирнете нос до небето“. Едва ли ще усетите, но подобно поведение е реална заплаха за връзката ви, особено ако и преди време добрите отношения са се „пропукали“ то някаква причина.Преценявайте действията си прецизно, ако все още не сте във връзка. Да не се получи така, че вместо да впечатлите приятно целта на свалката си, той/тя да избяга от вас с крясъци. Няма да ви е приятно, ако попаднете в капана на собствената си суета.

 

Козирог

 

Независимо, че сте много подредени и старателни тази седмица ще ви е малко сложна. Защо ли? Ами защото ще се наложи да промените изцяло програмата си, да подредите по нов начин приоритетите и да се съобразявате с куп условия, а не всички ще са забавни. Ще се адаптирате сравнително бързо, но поне в първите дни е по-добре да не търсите утеха в компанията на половинката си. Ефектът ще е по-скоро обратен.Любовни трепети ще изпитат Козирозите, които все още са „солови“ играчи и то чак в края на седмицата. Тогава те ще са оставили зад гърба си грижите по оформяне на текущия график, ще са невероятно общителни и ще получат „зелена светлина“ по пътя към нечие сърце.

 

Водолей

 

Излишно е да оригиналничите през тази седмица. Колкото повече се опитвате да привличате вниманието, толкова по-малко взаимност ще получавате. За имащите приятел/ка най-добрата тактика е да покажат обикновените си интереси и чисто човешките си тревоги. Така не само ще се сближите, но и ще преодолеете различията, които ви пречат. Нека той/тя, се убеди, че нищо човешко не ви е чуждо, а чудноватото ви на моменти поведение е просто начин да разчупите шаблона.Не прекалявайте с инициативата, ще имате достатъчно време да разгърнете въображението и потенциала си. Скромността на моменти може да е скучна, но е полезна.

 

Риби

 

Мечтателни сте и фактът, че се случват разни новости около вас, едва ли ще ви извади от обичайното ви състояние на самовглъбеност. В същото време сте мили, привлекателни, създаващи усещане за нежност и уют. Практическата страна на живота изобщо не може да наруши душевното ви равновесие, а романтичните преживявания са извор на добро самочувствие. Не е лошо да забележите какво се случва, а и какво се говори наоколо, като едновременно с това се въздържате от кардинални решения.В средата на седмицата както имащите, така и нямащите приятел/ка ще „влязат във филма“. Щастлива случайност, късмет, епизод от биографията, наречете го както искате, но ще усетите романтика, описана само в художествените произведения. Не се знае колко време ще продължи, обаче спомените ще са трайни.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...