.

Топ 3 на зодиите, които най-много обичат планината

Ето кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 на зодиите, които най-много обичат планината
Снимка: Pexels

Природата зарежда с енергия, сила и добро настроение. Има 3 зодии, които обожават да прекарват време навън, но особено - на планина. Височината, красивите гледки, планинското катерене са нещата, които ги правят истински щастливи. Използват всеки свободен момент за такива екскурзии. Ето кои са най-големите любители.

 


Телец

 

Телците обичат някои материални неща и са големи инати, но природата е това, което ги успокоява и което ценят повече от всички скъпи вещи. Те са земни знаци и чувстват планината като свой дом. Сякаш наистина могат да заживеят там и няма да почувстват скука или еднообразие. Спират се на всяка крачка - да помиришат цветята, да се насладят на гледката. Често си правят пикник в планината - защото обичат да хапват навън, на красиви места.

 


Дева

 

Тези знаци сякаш постоянно са на мисия и на работа, дори когато са сред природата. Но там поне успяват да си починат. Дори в планината, те помагат на другите, събират отпадъци, играят с децата. Но така не се натоварват, защото чистият въздух им дава енергия. Това е и любимият им начин на спортуване и поддържане на форма. Обожават да изкачват върхове. Наслаждават се на всяка минута сред планинските пейзажи и вярват, че това е най-голямото богатство на света.

 


Козирог

 

Те са дисциплинирани и решителни. Да изкачват планини за тях е истинско предизвикателство и любим начин да прекарат свободното време. Най-хубавото е, че никога не се отказват и винаги покоряват върха. Добре подготвени са за всяка ситуация и са с подходяща екипировка. Рядко нещо може да ги изненада или да обърка плановете им. Каляват се, когато са в планината, затова предпочитат да ходят там през зимата. Снежните картини са им любими.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 9 месеца
0
2
!
Отговори
i az obi4am priroda
Страница 1 от 1