.

Вълнуващ октомври за 3 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Вълнуващ октомври за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Есента вече официално е тук. И макар дългите, топли дни да свършват и летните емоции вече да са само спомен, есента ще е не по-малко вълнуваща. За някои зодии октомври ще е много късметлийски месец - в които ще намерят хармония и безброй причини за усмивки. Ето кои са те:

 

Близнаци

 

През октомври близнаците ставате по-палави, постоянно флиртувате, но и често показвате романтичната си страна. Никой няма да може да устои на чара ви и енергията, която излъчвате. Ще знаете точно как да впечатлите противоположния пол. Заради планетните влияния ще станете и по-креативни и ще опитвате нови неща. Възможно е да срещнете нова любов, докато се занимавате с изкуство - ако правите някакъв нов арт проект или когато сте на театър. Ще се погрижите и за здравето си, вероятно ще си създадете нов тренировъчен режим и ще сте в перфектна форма.

 

Везни

 

По-голямата част от тях имат рожден ден през октомври и той ще е незабравим. Обожават красотата, грацията, затова ще държат да изглеждат смайващо на специалния повод. Но освен, че ще са много чаровни и стилни през октомври, везните ще имат и доста финансови успехи. Може да получат неочаквани приходи, да спечелят нещо или просто да започнат доходоносна работа. През месеца везните ще премислят как може да спестяват и печелят повече, а и ще получат много отговори за отминали събития. До Хелоуин ще са приключили стари и ненужни връзки - приятелски, любовни, работни... Това ще им даде спокойствие.

 

Водолей

 

Ще са жадни за приключения и вълнуващи преживявания. Могат да предприемат пътуване, да правят много спонтанни неща, които досега не са опитвали, да вършат лудории. Разширяват вижданията си и дори може да се прехвърлят в друго училище/университет, да сменят работата или да запишат някакъв курс, какъвто винаги са мечтали. Водолеите ще са изключително амбициозни през октомври, ще преследват целите си и ще постигат успехи в начинанията. Ще посещават много публични събития, затова винаги трябва да са добре облечени. Към края на месеца могат малко да се изморят от това темпо и да се скрият от прожекторите, но периодът ще е доста емоционален и вълнуващ за тези зодии.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...