.

Във Финландия: Търсят коледен елф

Интересна сезонна работа

Ивета Иванова
Във Финландия: Търсят коледен елф
Снимка: Pixabay

Ако не искате работа на бюро от 9 до 18 ч. и ви се занимава с нещо наистина креативно и весело, това предложение вероятно ще ви хареса. Във Финландия си търсят да назначат човек на длъжност "коледен елф".

 

Тази позиция е подходяща за тези, които обожават коледните празници, чувстват магията на зимата и започват да украсяват дома с гирлянди и лампички още от ноември. Фирмата се казва "Lapland Safaris" и се занимава с организиране на събития и екскурзии. Работата е сезонна - от ноември 2018 г. до януари 2019 г. и се търсят хора за 6 местности във Финландия.

 

Според сайта на компанията, коледният елф трябва да бъде приятелски настроен и оптимистичен. Задължително е да говори английски, а е предимство, ако знае френски, испански или немски.

 

Елфите ще имат много задължения. Може да водят туристите до автобусите, да им дават информация, да управляват снегоходи.

 

"Елфът е едновременно човек, който забавлява другите, гид и митично коледно същество", пише в обявата. Ще има и кратко обучение за помощниците на Дядо Коледа. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...