.

Седмичен хороскоп за 15 - 21 октомври

Какво ви очаква тази седмица?

Седмичен хороскоп за 15 - 21 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Дори ежедневните случки ще са източник на емоции, а за вас ще е много важно да ги споделите. Това ще ви накара да търсите и разговаряте с приятел/ката си много по-често. Добър повод да се сближите и опознаете още по-задълбочено. Ще забележите черти на характера, които до момента са ви убягвали или не са ви правили впечатление и ще бъдете приятно изненадани. Ако си насрочвате срещи прекалено често и липсвате от къщи прекалено дълго може би ще имате неприятности с родителите, което сте в състояние да избегнете. Необвързаните представители на вашия знак ще участват в събитие, което ще им напомни случка от миналото и може да ги обхване лека носталгия.

 

Телец

 

Когато си поставите някаква цел тръгвате към нея с цената на всичко. Не всяка цел, обаче, заслужава толкова висока цена, а вие често пренебрегвате всички предупреждения от инат. През тази седмица ще попаднете в подобна ситуация, а приятел/ката ви в опит да ви помогне ще си навлече неприятности. Вместо да размислите и да се откажете от рискови действия ще се хвърлите в още по-големи приключения и на края най-много връзката ви да се разпадне с гръм и трясък. Със сигурност е време да промените някои черти от характера си и нищо не ви пречи да го направите точно сега. Половинката ви ще се изненада приятно, а вие няма да съжалявате, че така лекомислено сте рискували любовта си.

 


Близнаци

 

Преживяванията ще са приятни, защото приятел/ката ви ще участва в някаква публична изява (може би и не само една) и ще се представи по най-добрия начин. Имайки възможност да споделите радостните мигове вие също ще се вдъхновите. Покажете радостта, а и любовта си. Не пестете комплиментите, защото той/тя ще има нужда от подкрепа и мотивация. Всеки обича да чува мили думи и да получава висока оценка. Бъдете по-често заедно, но си осигурете и лично пространство. Само така ще запазите трайно интереса си един към друг.

 


Рак

 

Емоционалното ви състояние е нестабилно и личните отношения на моменти може да са доста неустойчиви. Намалете срещите поне в началото на седмицата, а ако съвсем не можете да се лишите от компанията на приятел/ката си не стигайте до прояви на враждебност и не прехвърляйте проблемите си „от болната глава на здравата“. Дайте си сметка, че половинката не е виновна за трудностите, с които се налага да се справяте. От друга страна бариерите, на които се натъквате съвсем не са чак толкова страшни. В края на седмицата обстановката ще е по-ведра и настроението ви по-умерено. Отделете време за развлечение, което със сигурност и двамата харесвате и което ще ви сближи.

 


Лъв

 

Усамотете се за известно време. Подредете мислите си и се освободете от съмненията. Независимо дали имате половинка или не тази седмица ще ви е много вървежна по отношение на романтиката. Препоръчително е, обаче, да сте сдържани, наблюдателни и внимателни. Помнете, че не всичко, което блести е злато и не всяка птица в небето е орел. Намалете активността на публичните си изяви и ориентирайте усилията към текущите занимания. Любовта няма да ви подмине, но пък и да мислите само за любов не си е работа.

 


Дева

 

Поведението на половинката може да ви озадачи и да ви хрумнат куп въпроси, които бихте желали да обсъдите. Излишно е да бързате, съвсем скоро сами ще се досетите за отговорите или той/тя ще сподели тревогите си и по този начин ще ви отговори. Не бъдете прекалено настоятелни в личен план. Енергетиката ви е достатъчна, използвайте я за нещо по-смислено, като например усвояване на допълнителни знания в областите, които ви интересуват. Много е вероятно приятел/ката да ви покани на развлечение, което не ви изглежда интригуващо. Не отказвайте, може да се изненадате, но ще ви хареса.

 

Везни

 

Наслаждавайте се на малките радости. Може да не сте много често с половинката си през тази седмица, но пък всичко останало ще ви се получава като „по учебник“. Използвайте дори краткото време заедно, за да се забавлявате, спортувате или просто да обсъждате общите теми. Ще установите, че мислите еднакво по много въпроси и ще се почувствате много доволни. Предстоят нови запознанства, към които е желателно да се отнасяте по-предпазливо.

 

Скорпион

 

За представителите на вашия знак, които отдавна са във връзка предстои една сравнително спокойна седмица. Постарайте се, когато сте ядосани или имате да разрешавате някакъв битов проблем да не се виждате с половинката си. По инерция ще си разтоварите емоциите не където трябва и ще навредите на отношенията си. Що се отнася до необвързаните, те ще се радват на разнообразни емоции. Като се започне от ново запознанство и се свърши с това, че някой от близкото минало ще пожелае отново да се върне в живота ви. Следвайте интуицията си. И този път (както обикновено) няма да ви подведе.

 


Стрелец

 

Необвързаните са в по-благоприятна позиция. Те ще са обект на упорити свалки, при това атаката няма да е само от една посока. Всеки нов познат изведнъж ще поиска да ви стане по-близък, но пък не всеки ще ви допада и на моменти ще е малко трудно да „разчистите територията“. За намиращите се във връзка подобна опасност няма, но те пък може да почувстват отегчение и да им се прииска по някакъв начин на разнообразят отношенията си. Не залагайте на присъствие в шумни компании, а на развлечения от интелектуален характер.

 


Козирог

 

На моменти ще ви е трудно да разпределите времето си между актуалните задачи и личните отношения и по-точно желанията и предпочитанията на половинката си. Мислете за ефекта от решенията си в по-дълъг срок. Не е желателно да навредите нито на учебния процес, нито на неформалните си предпочитания, нито на здравето. Опитайте се да обясните искрено опасенията си и се надявайте той/тя да ви разбере. Ако чувствата ви са истински със сигурност ще намерите заедно правилния начин. За нямащите приятел/ка ще е малко по-лесно, защото така или иначе няма да се налага да поемат твърди ангажименти.

 


Водолей

 

Каквито и спорове да сте имали с половинката си преди време трябва да знаете, че през тази седмица ще останат в историята. Въображението ви е силно, настроението оптимистично и непрекъснато ще успявате да измислите някаква приятна, макар и миниатюрна изненада, с която да зарадвате приятел/ката си и да предизвикате усмивка. Колкото и често да се виждате няма да си омръзнете. Поддържайте тонуса, но избягвайте случайните флиртове. Точно от тази посока може да дойдат сериозните ви неприятности. Ако пък не сте в групата на обвързаните не се опитвайте да започнете нова връзка точно през тази седмица.

 


Риби

 

Умеете да сте съпричастни и през тази седмица ще покажете, че това е една от най-силните ви страни. Половинката ще има някакви проблеми и почти непрекъснато ще ги споделя с вас. Може и да не ви хрумне оригинално решение, но фактът, че сте готови да изслушате и да съчувствате ще е достатъчен. Когато обстановката се успокои ще разберете колко важно е било присъствието ви и колко добре се е отразило на отношенията. Някои въпроси може и да не ви вълнуват, но обсъждайки всички причини, следствия, „за“ и „против“ ще натрупате полезен опит.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...