.

4 зодии, които често носят черно

Ето кои са зодиите, които предпочитат този цвят

Ивета Иванова
4 зодии, които често носят черно
Снимка: Pexels

Светлите, свежите и ярки цветове са любими на много хора и дори им повдигат настроението. Има обаче някои, които предпочитат цвета на мрака и нощта - черното. С него винаги сте стилни и елегантни, но някои личности го обичат, защото съвпада с цвета на душата им. Черното е и цветът на мистериите, жестокостта, тъмните емоции, загадките. Ето и кои са зодиите, които най-много обичат да носят черно.

 


Скорпион

 

Този знак е управляван от Плутон. В римската митология Плутон е бог на подземния свят, на мъртвите, тъмнината - не е изненада, че черното е любимо на скорпионите. Тези знаци винаги търсят истинското значение на нещата, ровят се в дълбокото, за да разгадаят мистериите, потапят се в мрака. Други може да гледат нещата само на повърхността, но не и скорпионите. Те искат да разберат каква е истината, дори да е страшна. За тях не важат забрани. Харесват готик стила и могат да обичат неща и хора, които никой друг не обича.

 


Стрелец

 

Стрелецът е един от философите на зодиака. Той също търси изконната истина, иска да научи колкото се може повече, да обогатява знанието си. Много често стрелецът е най-мъдрият, проницателен човек в стаята и обича да задълбава в нещата. Затова черното много му отива. Тези зодии са весели и жизнени, рядко ще ги видите мрачни. Обожават приключенията, но тъй като нарушават правила, трупат много различен опит, светлите и по-нежни цветове не им пасват толкова, те са буйни и самостоятелни. Не им пука какво мислят другите, правят всичко по своя преценка.

 


Козирог

 

Козирогът е шеф и лидер по рождение. Тези знаци излъчват авторитетност - дори когато стоят и не казват нищо, може да се разбере, че те са началниците. Карат дори хората на по-високи позиции от тях да се чувстват като подчинени. Козирозите са управлявани от Сатурн, планетата на дисциплината и кармата. Черното им отива, защото са строги, шефове, изтънчени и будят респект. Обичат да дават инструкции. Другите често грешат и козирозите се разочароват от това, черното изразява и разочарованието им.

 


Водолей

 

Тъй като са ексцентрични, странни и различни, водолеите смятат, че черното е щастлив цвят. Управлявани са от Уран, планетата на революцията, промяната. Това, че са радикални и винаги имат шантаво, но добре конструирано мнение и са бунтари, ги кара почти винаги да избират черни дрехи. С черното най-добре изразяват своята твърдост, различност и жажда за справедливост.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...