.

5 зодии, от които стават престъпници

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, от които стават престъпници
Снимка: Pexels

Постоянно чуваме за различни престъпления - по новините, криминални предавания, често гледаме филми за престъпници, четем криминални романи. Но колко истински престъпници познавате? Оказва се, че зодиакалният знак влияе на това дали един човек има склонност да извърши престъпление. Ето кои са зодиите, от които най-често стават престъпници.

 


Скорпион

 

Имат много от характеристиките на престъпниците - мистериозни са, напрегнати, фокусирани, точни. И когато някой ги предизвика или им навреди, знаят как да отмъстят и да ударят в най-слабото място. Скорпионите биха извършили престъпление, ако някой ги нарани много - за да си го върнат. Страстни са и губят реалната си представа за света, само и само да отмъстят и да усетят, че има някаква справедливост. Имат брилянтен ум, измислят много интересни неща и рядко властите ги хващат. Опасни са.

 


Овен

 

Овните се наслаждават, когато унижат някого и затова биха поели риска да извършат престъпление. Действат доста импулсивно, така че реално не обмислят какви ще са последствията и се впускат. Много са изненадани, когато ги хванат и трябва да си платят за това, което са направили. Вярват, че всичко ще им се размине и ще имат късмет да не ги накажат. Когато рискуват и вършат опасни за живота неща, винаги се измъкват невредими, затова мислят, че имат късмет. Но, ако кажат нещо неподходящо на полицай или карат с превишена скорост, веднага ги хващат.

 


Водолей

 

Винаги си мислят, че са далеч по-умни от другите. Извършват дребни престъпления и често са хакери. Самозабравят се. Всеки път, когато нещо им се размине, те си мислят, че е заради ума им и стават все по-смели и самоуверени. Индивидуалисти са, бунтари, различни и затова си мислят, че са над закона. Случва се да извършват престъпления, защото търсят справедливост и искат да си върнат на истинските престъпници.

 


Близнаци

 

Близнаците могат да се измъкнат от всяка ситуация. Толкова са комуникативни и сладкодумни, че завладяват с думи. Надхитряват властите и близките си, затова от тях стават най-добрите престъпници. Често крадат самоличности, финансови сметки, лъжат, измислят телефонни измами. Или карат другите да инвестират в измамна схема. Толкова са чаровни, че никой не може да заподозре, че мамят. Никога не съжаляват, ако престъплението е било свързано само с пари и никой не е пострадал.

 


Риби

 

Рибите обикновено инициират само кражби на произведения на изкуството. Ако извършват друго престъпление, това е защото някой ги е помолил. Рибите не могат да отказват, дори нещо такова, прекалено предани са. Не могат да не помогнат на приятел в беда.  Асистират в извършването на престъпно деяние. Например, помагат да бъде открадната ценна фирмена информация, пароли за профили или създават измамни графики. Лесно се подвеждат и разсейват, понякога не осъзнават как са стигнали до такова нещо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...