.

Как зодиите реагират на комплименти?

Вижте как

Ивета Иванова
Как зодиите реагират на комплименти?
Снимка: Pexels

Когато някой ви направи комплимент, би трябвало да приемете това за нещо добро и положително. Но често се съмняваме в хората и невинаги приемаме всичко, което чуем от тях за вярно. Ето как всяка зодия реагира на комплиментите.

 


Овен

 

Овните обичат комплиментите. Най-вече, ако е нещо, което те знаят много добре за себе си - оценят, че и другите са го забелязали. Те знаят, че са силни, спонтанни, забавни и имат кураж и им харесва да го чуват. Може да са малко арогантни, но няма да поставят комплимента под съмнение. Правят го, ако смятат, че не е верен.

 


Телец

 

Телците предпочитат сами да говорят за постиженията и за качествата си, а не да слушат това от някой друг. Не, че не вярват на комплиментите, но не знаят как да реагират. Страхуват се, че ще изглеждат надути, ако потвърдят, а при отричане - ще изглеждат неискрени.

 


Близнаци

 

Зависи от моментното им настроение как ще приемат комплимента. Ако се чувстват добре, ще го приемат и много ще се зарадват. Ако не са в настроение, ще го подминат, все едно са им казали нещо, което ги е обидило. Самите те правят страхотни комплименти.

 


Рак

 

Тези знаци се насълзяват, когато чуят нещо хубаво за себе си. Най-много се разчувстват, когато ги похвалят за нещо, за което те са се притеснявали, че не се справят добре. Например, ако им кажат, че са добри родители, приятели или са перфектни в работата.

 


Лъв

 

Обожават комплиментите и реагират много добре на тях. Приемат ги като признанеие, че наистина се справят страхотно и са чудесни личности. Отговарят на комплимента не само с думи, а и с езика на тялото - усмихват се, очите им заблестяват, прегръщат, за да докажат, че са оценили милите думи.

 


Дева

 

Девите знаят кои са и ценят себе си. Не са изненадани, когато някой им прави комплимент. Но понеже са перфекционисти, все си мислят, че има нещо, което не е наред. И че когато хората ги хвалят, го правят просто от учтивост. Понякога се съмняват.

 


Везни

 

Тези зодии обожават комплиментите и дори понякога се шегуват, като подхвърлят на някои хора, че никога не са им правили комплименти. Грациозни са, приемат добре милите думи и почти винаги отвръщат със същото. Знаят, че позитивното мислене е източник на сила и опитват да са мили.

 


Скорпион

 

Скорпионите правят преценка на всеки комплимент, който им поднесат. Често си мислят, че другите просто така си говорят или се опитват да ги манипулират. Тогава не приемат комплимента и дори може да избухнат. Не обичат някой да ги ласкае, защото иска нещо от тях. Но искрените комплименти ги трогват.

 


Стрелец

 

Чувстват се прекрасно, когато някой им направи комплимент. Приемат го с благодарност. Казват, че като чуват хубави неща за себе си, се чувстват оценени и знаят, че има смисъл в съществуването им. Когато те правят комплимент, очакват да им се отвърне.

 


Козирог

 

Козирозите винаги знаят кой заслужава да бъде похвален. И ако някой си е свършил работата добре или е направил нещо мило, тези знаци ще го похвалят и няма да пестят комплименти. Винаги подчертават, когато са получили помощ и споделят наградите си с другите.

 


Водолей

 

Тези знаци леко се засрамват, когато някой им каже нещо хубаво. Могат да подминат комплимента и да не му обърнат много внимание, но вътрешно са доволни. Не искат да изглеждат арогантни, но не знаят как да реагират. Обичат когато някой им каже, че са талантливи.

 


Риби

 

Рибите обичат другите да хвалят техните таланти, произведения на изкуството и т.н. Най-странното е, че понякога не усещат, когато хората им правят комплименти. Разсеяни са, мечтаят си и не усещат какво точно са им казали околните. Рибите изобщо не реагират отначало, трябва няколко пъти да им повторите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...