.

Седмичен любовен хороскоп 22 - 28 октомври

Какво ви чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 22 - 28 октомври
Снимка: Pexels

Овен

 

Нещата ще ви се получават, ако вярвате в себе си. Не се очакват особени промени през тази седмица, но една усмивка или искрен комплимент ще ви осигури добро настроение за дълго. С ежедневните занимания няма да имате проблем, но обстановката у дома на моменти може да е доста изнервена поради нежеланието ви да се съобразите с някои правила. От вас зависи да изпитате удоволствие от заниманията си и да сте доволни от резултатите. В случай, че все още нямате приятел/ка не мислете за ново начало през тази седмица.

 

Телец

 

Личните отношения в началото на седмицата ще са спокойни, но с напредване на времето е много вероятно да се появят недоразумения. Причините ще са различни, като се започне от прекалената ви заетост и липса на време, та се стигне до половинчати намеци изказани от приятелите ви по адрес на половинката. Изведнъж може да ви хрумне, че връзката е неподходяща и имате нужда от свежи преживявания. Избягвайте решения, взети под напора на емоциите. Проверете съмненията си в откровен разговор с гаджето и тогава си изграждайте тактики.

 

Близнаци

 

Отнасяйте се отговорно към текущите си задълженя. Бъдете готови да съдействате на близките си за каквото ви помолят. Събитията ще са противоречиви. Ще има интересни новини, но ще има и затруднения, с които ще се наложи да се справите. Не обсъждайте сериозни въпроси с приятел/ката си, само ще помрачите времето, в което сте заедно. В такива моменти намерете начин да се позабавлявате и разтоварите от стреса, за да се концентрирате, когато се налага.

 

Рак

 

Определено ще сте обект на свалка точно от там, от където най-малко очаквате. Някой ще ви изненада с настоятелните си ухажвания и ще ви накара да си зададете доста въпроси без отговор. Дръжте се естествено и не се възгордявайте от успеха и популярността си. Настроението ви ще е оптимистично и ще се отрази положително на работата ви като цяло. Общувайте по-често с приятелите от обичайното си обкръжение и участвайте в инициативите им. Романтичните емоции ще са „скрити“ точно там.

 

Лъв

 

Вълнуващи ще са емоциите през тази седмица. Вероятността за нови романтични преживявания изобщо не са за пренебрегване. Независимо от добрите възможности е желателно да сте разумни, да реагирате предпазливо и да преценявате как може да завърши следващата авантюра, дали ще ви зарадва или ще ви натъжи. Ще е жалко, ако вместо да се забавлявате решите, образно казано, да роните сълзи в някой тъмен ъгъл. Мислете за свободното време предварително. Както си го организирате, така ще се забавлявате.

 

Дева

 

Ориентирайте вниманието си към дейности, изискващи сръчност. Всичко, което се прави с ръце ще ви носи радост и напредък. Ако приятел/ката ви има същите интереси със сигурност ще имате неповторими преживявания, споделяйки и организирайки заедно работата си. Заредени с добро настроение няма да имате проблеми с учебните занимания. Възможно е обаче, да пропуснете или забравите някоя домашна задача. Извинете се и направете каквото трябва. Всичко след това ще се случи много лесно.

 

Везни

 

Емоционалното ви състояние е нестабилно и от желание да услужите, да сте полезни на околните може да станете вредни за себе си. След това може да станете вредни и за връзката си. Внимавайте какво обещавате и не си позвлявайте да говорите неща, само защото сте сигурни, че някой иска да ги чуе. Самозалъгването няма да доведе до нищо добро, напротив. Освен това не се опитвайте да балансирате между личните, романтичните и семейните отношения. За пореден път ще се вкарате в доста лошо приключение.

 

Скорпион

 

Преценявайте изказванията си. Опитвайки се да демонстрирате оригиналност може да се вкарате в много неприятна ситуация. Да оскърбите човек, на когото държите и чувството за вина дълго да ви измъчва. Прекалената откровеност е полезна само в много тесен приятелски или семеен кръг. Не забравяйте, че близките ви съветват или критикуват само желаейки ви най-доброто. Не забравяйте също така, че приятел/ката ви има право на мнение, което най-вероятно ще е различно от вашето, но това не го прави погрешно.

 

Стрелец

 

Следвайте вдъхновението си. Правете първо онова, което ви харесва, но не забравяте и ежедневните си ангажименти. Както вие разчитате на околните, така и те разчитат на вас, бъдете коректни. Приемайте отговорността като предимство, а не като тежест. Наблюдавайте реакцята на хората, които са най-близко до вас. Със сигурност ще установите, че още някой има същите увлечения. Заключението е логично, това е човекът, с когото ще можете да се разберете. Наслаждавайте се не само на емоиите, но и на възможностите си.

 

Козирог

 

Задълженията ви ще са повече от обичайните. Освен това ще се наложи да изразходите много повече сили и време, за да убедите приятел/ката си в очевидни истини. Овладейте емоциите и имайте пред вид, че силният глас никога не е бил и силен аргумент. Избягвайте спорите теми и конфликтните разговори, колкото и да ви е трудно. Отнасяйте се предпазливо към всички информации, свързани с половинката ви.


Водолей

 

Нови запознанства предстоят, но не очаквайте от тях прекалено много. Не всяка нова връзка ще се превърне в романтично приключение. Освен това, ще имате и текущи занимания, които не бива да изоставяте. Радвайте се на положителните емоции, но не прекалявайте с претенциите. Ако някой покаже, че ви харесва избягвайте проявите на оригиналност, които ще ви направят по-скоро лоша услуга. Бъдете себе си.

 

Риби

 

Бъдете готови да се натъкнете на затруднения в текущите занимания. Няма да е лесно, но ако не драматизирате излишно ще установите, че е във възможностите ви да се справите. Имате предимство пред останалите представители на вашия знак, защото приятел/ката ще ви подкрепя безотказно и непрекъснато. Усещайки съпричастност ще сте много по-уверени в действията и решенията си. Не пропускайте възможността да изразите благодарност по подходящ начин.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...