регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Как ще се отрази ретроградният Меркурий на зодиите?

Вижте как

Ивета Иванова
Как ще се отрази ретроградният Меркурий на зодиите?
Снимка: Pexels

От 17 ноември до 7 декември Меркурий отново ще е ретрограден. Ето какво очаква всяка зодия в този период.

 


Овен

 

Може да започнете да гледате различно на живота си и да разсъждавате по-философски. Има голям шанс така да отриете истината и верните отговори. Бъдете предпазливи и организирани, ако пътувате. Може да се наложи да отложите някои пътувания, заради проблеми с транспорта или други ваши ангажименти.

 


Телец

 

Вниманието ви ще е фокусирано върху интимните връзки. Ще установите, че може би се раздавате повече за партньора, отколкото той за вас и не зачита нуждите ви. Ако имате задължения е хубаво да ги изплатите. Може да има проблеми в сексуалния ви живот.

 


Близнаци

 

Ще проведете конструктивни разговори, които ще изяснят много ситуации. Може да заздравите връзката с половинката или да се сприятелите повече с колеги, съученици. Внимавайте какво казвате, не бъдете прекалено импулсивни. 

 

5 зодии, които винаги отлагат


Рак

 

В живота ще ви цари хаос, нищо няма да се случва така, както е планирано и организирано. Трябва да спрете да отлагате и да си направите план за бъдещето. Хубаво е и да се фокусирате над работата и задълженията си, да опитвате нови неща и да се подложите на детоксикиращ режим.

 


Лъв

 

Ще усетите липса на креативност през периода. Затова посетете повече културтни събития, разгледайте ваши собствени стари творения. Не насилвайте нещата. Хубаво е да се изчистите от негативните мисли и да живеете в настоящето, за да сте по-радостни.

 


Дева

 

Травма от детството ще напомни за себе си през този период. Поговорете с някого, на когото вярвате и опитайте да се излекувате. Може отношенията в семейството да куцат, затова измислете как да оправите нещата и на кого какво да кажете.

 

4 зодии, които не вярват в астрологията

 

Везни

 

Везните ще бъдат стресирани и неорганизирани. Направете списък с нещата, които трябва да свършите през периода и се заемете с тях. Не се натоварвайте прекалено, но и не се отпускайте. Внимавайте, когато общувате със съобщения и имейли, може да правите много неволни грешки.

 


Скорпион

 

Може да имате финансови проблеми. През последните месеци харчите неразумно и сте се фокусирали над материални неща. Помислете какво наистина ви трябва, за да се почувствате сигурни и спокойни. Подредете мислите си и прекарайте повече време с любимите си хора.

 


Стрелец

 

Не сте доволни от това как ви приемат хората. Вероятно ще поработите над имиджа си през периода. Ще искате да изпращате друга енергия и различни послания на околните. Може да си направите нова прическа, да промените информацията за вас в профилите си в мрежата, да премислите някои връзки.

 


Козирог

 

Интуицията ви ще е доста силна. Тя ще ви покаже истината, дори да е неприятна. Слуиайте инстинкта си, за да разберете на кого да се доверите и на кое да повярвате. Трябва да премахнете енергийните вампири от живота си и да сте по-спокойни.

 

Топ 6 на най-мистериозните зодии


Водолей

 

Може да имате пререкания с приятели и близки. Не се въвличайте в драма. Прекарвайте повече време сред природата, посветете се на каузи, които подкрепяте. Преценете дали в обкръжението ви няма хора, с които не си струва да прекарвате време. Кажете какво мислите и прекратете токсичните взаимоотношения.

 


Риби

 

Помислете дали полето за развитие, което сте избрали, е подходящо за вас. Трябва да правите това, което обичате и да се чувствате оценени. Погрижете се за психическото си здраве, не позволявайте някой да ви обижда и да ви натъжава. Не бъдете прекалено импулсивни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...