.

Подходящите подаръци за всяка зодия

Ето кои са те

Ивета Иванова
Подходящите подаръци за всяка зодия
Снимка: Pexels

Празниците наближават и скоро ще трябва да купуваме подаръци за приятели, роднини, колеги и т.н. От Jake's Astrology дават съвети за това кои ще са най-добрите подаръци за зодиите, независимо дали за коледните празници, за рожден ден, имен ден или друг повод.

 


Овен

 

Индивидуалисти са, задължително трябва да им подарите нещо лично, което ще ги докосне. Може да им купите нещо ново, което сега е много модерно, така ще личи, че сте се постарали. А най-добре е да бъде подарък, свързан с хобито им - нещо за спортуване, артикул на любимия им отбор, сувенир, свързан с любимия им автор или филм и т.н.

 


Телец

 

Харесва им да знаят, че притежават нещо, че имат скъпи и луксозни неща. Телците имат изискан вкус, затова за тях са подходящи маркови дрехи, впечатляващи бижута, произведения на изкуството, които да украсят дома им. Обичат и ретрото - грамофонна плоча на любимата им банда също е идеален подарък.

 


Близнаци

 

Те са с две лица, трудно е да разберете какво искат и какво ще ги зарадва. Бързо губят интерес към нещата. Много са комуникатимни, любознателни, обичат да разбират нови неща, затова може да им вземете книга, енциклопедия, луксозен дневник, в който да записват мислите си. Гривни и накити също ги впечатляват.

 

5 зодии, които мислят преди да говорят

 

Рак

 

Чувствителни и добросърдечни, най-много ги радват сантименталните подаръци. Може да е нещо, свързано с ваша вътрешна шега, с ваш общ спомен. Например, калъф за телефон, календар или чаша с колаж от ваши снимки. Тениска, на която е изписана ваша шега или любима фраза. Обичат и кухненски принадлежности.

 


Лъв

 

Обичат неща, свързани с изкуството и креативността. Може да е картина, скулптура. Но са фенове и на красотата и модата, грижат се много за външния си вид, така че козметика или тоалет също са подходяща идея. Биха се зарадвали и на билети за театър.

 


Дева

 

Подарете нещо практично на Девите, нещо, което ще използват често. Не обичат подаръци, които не им вършат работа - сувенири, картички, фигурки и т.н. Може да заложите на дрехи, аксесоари, слушалки, часовници, чанти.

 

Каква е мисията в живота на всяка зодия?

 

Везни

 

Много държат на външния си вид. Козметиката е прекрасен вариант за подарък за Везните. Винаги са в крак с новите тенденции и модата, притежават най-новите гримове и дрехи. Зарадвайте ги с палто, слънчеви очила, скъп парфюм.

 


Скорпион

 

Мистериозни и сложни личности, трудно е да изберете подарък за тях. И те са сантиментални и емоционални, затова нека подаръкът е личен - нещо, което има общо с вкусовете им, нещо, което напомня за ваше преживяване, трябва да има смисъл в подаръка. Обичат плюшени играчки, аксесоари, зодиакални бижута, книги за психология, а може и нещо мистично - карти Таро.

 


Стрелец

 

Приключенци, изследователи, обичат да пътуват, да опитват нови неща. Зарадвайте ги с неща за пътуване - раници, обувки за походи, карти, албуми за снимки, фотоапарат, пътеводители, термоси. Може и да им подарите ваучер за екзотичен кулинарен курс или  екскурзия.

 


Козирог

 

Обикновено те постигат много в живота си и се издигат в йерархията. Вземете им нещо луксозно, което им подхожда - скъп часовник, книга с автограф от автора, куфарче, нещо за офиса. Може да ги зарадвате и с нещо практично, като техника - таблет, зарядни за телефон и т.н.

 

Как зодиите реагират на комплименти?

 

Водолей

 

Обожават новите технологии и електрониката. Следят всички нови устройства, фенове са на интернет, социалните мрежи и т.н. Зарадвайте ги с нови джаджи, с компютърни игри, с официален мърчандайз на техни любими звезди.

 


Риби

 

Както и другите водни знаци, и Рибите предпочитат нещо сантиментално, тъй като са чувствителни, емоционални и обичат силно. Трябва да знаят защо им подарявате точно това и как то ви напомня за тях. Обичат и произведенията на изкуството - картини, билети за концерти, театър, кино, а и книги. Сувенири, които ви напомнят за тях, специална чаша или тениска - това ще ги разчувства. Обичат света на сънищата, така че може да им вземете и пижама.

 

Според зодията: Как да направите партньора щастлив?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...