.

Седмичен любовен хороскоп 12 - 18 ноември

Какво ви чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 12 - 18 ноември
Снимка: Pexels

Овен

 

Неспокойни сте и отношенията ви през тази седмица ще преминат през лека криза. Непрекъснато ще се разправяте с приятел/ката си за дреболии, обстановката ще става все по-изнервена. Единият от вас все пак трябва да отстъпи и, ако нямате намерение да прекратявате връзката си, е желателно да направите първата крачка. Никой не обича да бъде командван, така че овладейте желанието си да властвате. Идеални хора няма, не бъдете прекалено взискателни към обекта на чувствата си.

 


Телец

 

Преживяванията ще са разнообразни и почти непрекъснато ще ви се иска да ги споделите с някого. И с кого ще ви е най-приятно да ги споделите, ако не с половинката си. Та нали именно от него/нея очаквате разбиране… Няма нищо лошо в желанието ви да се виждате или чувате често, но не бива да прекалявате. Всеки си има своите занимания, за които се нуждае от време и преди да подхванете поредния вълнуващ разказ за трудностите, които сте преборили, попитайте дали той/тя разполага с време за вас. И не се сърдете, ако отговорът е отрицателен. Търпението, което проявявате ще бъде високо оценено.

 


Близнаци

 

Магнетични сте и през тази седмица ще получите повече от едно предложение за връзка. Не се поддавайте на спонтанни импулси, които ви подтикват да започнете нещо ново само от любопитство. Помислете, че и този, който ви сваля може също да го прави само от любопитство и взаимния ви експеримент да се окаже пълно фиаско. Задайте си въпроса към какво всъщност се стремите: към краткотрайно преживяване или към дълбоки чувства. След като си отговорите ще знаете как да се преборите с изкушението.

 


Рак

 

Както училищните, така и извънкласните занимания ще са повече, отколкото предвиждате. Не само, че няма да ви затруднят, а напротив, даже ще ви заинтригуват и ще им посветите почти всичкото си време. В минутките за отдих се сещайте за половинката си и давайте знак, че ви интересува. Може да не разполагате с достатъчно време за срещи, но защо пък да не изпратите някоя усмивка, намигване или друга предпочитана виртуална закачка. Може и нещо, което си е лично ваше – песен, снимка… Липсата на сигнали от ваша страна, колкото и да са дребни, ще предизвика съмнения у приятел/ката ви, които успехите ви по никакъв начин няма да разсеят.

 

Лъв

 

Ще се натъкнете на затруднения от личен характер през тази седмица, с които ще ви е трудно да се справите. Следвайте интуицията си. Наблюдавайте, слушайте и преценявайте кое от чутото може да е вярно и кое има за цел да ви заблуди и да навреди на връзката ви. Бъдете изключително предпазливи, въздържайте се от импулсивни решения. От вас зависи да не попаднете в коварния капан на интригата. Не забравяйте, че поведението на половинката ви е огледало на вашето. Ако вие се дистанцирате и реагирате скептично, най-вероятно и той/тя ще направи същото. Помислете дали не е време да промените поведението си, за да възстановите доверието.

 

Дева

 

Точно с романтичните отношения през тази седмица няма да имате никакви проблеми. Предстоят различни публични събития, в които ще сте поканени да участвате, а те ще са свързани с много нови контакти. Хубавото е, че ще получавате предварителна информация и за останалите участници и ще можете да прецените кой от тях ви е най-близък по интереси. С вас най-вероятно ще има близки приятели от обичайното ви обкръжение. Те първоначално няма да забележат на къде насочвате вниманието си и съвсем безкористно ще споделят мнението си за всички присъстващи. Сравнявайки го със своето ще можете да направите правилния избор.

 

Везни

 

Занимавайки се със своите задачи може да изпаднете в някакво противоречие с половинката си. Всеки от вас двамата ще има различни идеи поне за свободното време през тази седмица, но ще се окаже че идеите ви тотално се разминават. Неговите/нейните претенции може да превишават с пъти възможностите ви и да се почувствате виновни, че не можете да направите онова, което се очаква от вас. Не го приемайте като неуспех или сигнал за несходство в характерите. Изчакайте обстановката да се успокои и отидете заедно някъде, където ще можете да обсъдите ситуацията на четири очи.

 

Скорпион

 

Много странен период, в който трябва да заложите на чувството си за хумор и на умението да се справяте със заплетени ситуации. В рамките на ежедневните задължения ще имате не само възможност, но и условия да правите нещата заедно с приятел/ката си. Ще работите като часовников механизъм, в абсолютен синхрон и нищо няма да попречи на разбирателството ви. Практическите дейности и желанието да се справите ще избутат назад романтичните трепети. В свободното време, обаче, когато ще разполагате с достатъчно възможности да се радвате на чувствата си, настроението ви на моменти ще е по-скоро враждебно. Не се филмирайте излишно, давайте си малко почивка един от друг и поводите за конфликт ще загубят остротата си.

 

Стрелец

 

С лоши новини може да започне седмицата. Половинката може да ви изненада с поведението или изказванията си. Зад всяка дума да прозира враждебност, недоверие, едва ли не желание за раздяла. Сигналите ще са тревожни и ще навредят на концентрацията ви. Вместо да мислите за текущите занимания ще се въртите около сакралния въпрос „ще го бъде или няма да го бъде“. Начинът да получите отговор е единствен, а именно да проведете разговор по темата. Страховете ви няма да се оправдаят. Не е лесно да сте откровени, но смелостта ви ще бъде възнаградена, когато разберете, че опасенията ви за раздяла са били абсолютно безпочвени.

 

Козирог

 

Желанието ви за физически контакт с половинката надделява над това за духовен. Не забравяйте, че една връзка е толкова по-пълноценна, колкото повече са допирните точки на партньорите. Ако той/тя не приема всички покани за срещи не се настройвайте враждебно. Опитайте се да разберете причините. Може би има затруднения и е редно да предложите помощ. Съвместната работа ще стабилизира връзката ви и ще разшири потенциала й. Когато неговите/нейните проблеми намерят решение градусът на настроението рязко ще се покачи и ще можете отново да се върнете към общите занимания, които ви радват.

 

Водолей

 

Стремежът ви към свежи романтични преживявания доста ще се размине с действителността. Не е изключено изведнъж половинката да започне да реагира доста сдържано на оригиналните ви идеи. Такова поведение, естествено ще ви озадачи, защото вие сте свикнали околните да приемат хрумванията ви с удивление и одобрение. В състояние сте да се досетите за причините. Първо се погрижете старателно за външния си вид. След това се опитайте да поставите както мислите, така и действията си в ред, да ограничите бъркотията около себе си. И на края овладейте желанието да сте постоянен „център на Вселената“. Съвсем скоро ще забележите, че отношението към вас е далеч по-благосклонно.

 

Риби

 

Ще направите много за себе си, ако през тази седмица се държите наистина като Риби и „плувате по течението“. Дайте възможност на половинката си да прояви инициатива. Не отказвайте на нито едно предложение, независимо дали е свързано с текущите ви занимания или с възможности да се забавлявате, спортувате и занимавате с хобито си заедно. Ако той/тя иска да направи нещо ново, непознато и изпитва определени опасения за крайния резултат ще е достатъчно просто да проявите солидарност и да се съгласите да участвате. Фактът, че сте наоколо ще създава усещане за сигурност. Не пестете комплиментите си дори и да не се получи очаквания резултат. Важно е, че сте експериментирали и сте натрупали опит. В случай, че съвсем нищо не се получи измислете някаква приятна изненада и я поднесете като утешителна награда.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...