.

7 зодии, които обожават коледните празници

Вижте кои са те

Ивета Иванова
7 зодии, които обожават коледните празници
Снимка: Pexels

Още от ноември магазините започват да се пълнят с коледна украса и с предложения за подаръци за предстоящите празници. Кафенетата и ресторантите също вече са украсени с гирлянди и лампички, коледните песни звучат на много места около нас, започват да се излъчват и празнични филми. Ето кои са зодиите, които се радват много на тази атмосфера и нямат търпение да посрещнат празниците със семейството си.

 


Телец

 

Телците започват да се подготвят за зимата и празниците още от септември-октомври. В началото на есента търсят по-дебелите си дрехи, празничните пуловери и шапки. Постепенно започват да залагат и на празничните ястия, купуват от рано шоколадов Дядо Коледа, снежен човек, камбанки, коледни курабии, пият горещ шоколад и кафе в коледни чаши. Когато стане декември, са щастливи от всичко - и от партитата, и от вечерята, споделена с роднините. Дори от излежаването пред телевизора, хапването на пуканки и гледането на коледни филми. Обичат да приготвят празничните ястия и да прекарват време с близките.

 


Рак

 

Тези знаци най-много се радват, че ще прекарат много време със семейството си и приятелите по празниците. Те са близки с роднините си и не издържат много време без тях, но знаят, че по празниците настроението е по-приповдигнато, има много общи ритуали и вълнуващи преживявания. Наваксват с новините около семейството, а и винаги най-хубавите им спомени са от Коледа, затова нямат търпение да направят нови. Започват да мислят какви подаръци ще купят и как ще прекарат края на декември, веднага след Хелоуин.

 


Лъв

 

Лъвовете се вълнуват за Коледа, защото знаят колко много незабравими купони им предстоят и на колко партита са поканени. Това е времето, в което могат да се хвалят със себе си, да покажат стилните си тоалети и прически, да грабнат вниманието. Ходят на всички коледни банкети, партита с приятели, събирания с роднините, не се изморяват. Обичат празниците, защото тогава получават много подаръци, а и те самите обожават да избират неща за близките си. Спят до късно, когато могат, но в коледното утро стават рано и веднага разглеждат какво има под елхата.

 


Дева

 

Не показват колко са развълнувани пред другите, просто демонстрират спокойствие и хладнокръвие. Но реално вършат много от работата за празниците, заемат се с подготовка на трапеза, партита, с опаковане на подаръци и т.н. Започват да планират празничните вечери още от началото на ноември. Избират изискани ястия, приготвят интересни коктейли, помагат на роднини и приятели да изберат коледни подаръци. Украсяват елхата рано и се радват, когато домът им изглежда празнично. Правят страхотни курабийки.

 


Везни

 

Харесва им блясъка, който имат коледните празници. Навсякъде всичко свети в различни светлини. Лампичките по магазините, ресторантите, домовете създават магично насторение и правят града по-красив. Обожават да украсяват и техните домове обикновено са с най-богатата украса. Не слагат само елха, а и гирлянди, лампички, фигурки на Дядо Коледа, елени, шейна, снежни човеци, джуджета, камбанки, звезди. По прозорците им има снежинки и изкуствен сняг, на вратата - венец, на масата - празнични свещници. Социални са и посещават много празнични купони, но и са най-добрите домакини, когато направят свое парти. У тях постоянно звучи коледна музика и има шампанско.

 


Козирог

 

Обсебени са от Коледа. Тогава прекарват най-много време със семейството си и спазват стари традиции, които много уважават. Харесва им, когато се връщат вкъщи, когато виждат старите си домове или роднини, с които отдавна не са се срещали. Правят много снимки от семейните сбирки и се зареждат с положително настроение. Държат да бъдат спазени всички обичаи, трапезата им за Бъдни вечер е впечатляваща. Обичат да правят коледни сладки, както и да ходят да пързалката и да карат кънки.

 


Риби

 

Големи фенове са на коледните празници. Започват да планират какво ще правят на следващата година, още на 1 януари. Толкова им е мъчно, че Коледа и Нова година са минали, че вече мислят за следващите. Ако ги питате коя е любимото им от коледните празници, те ще отвърнат - "Всичко!". И няма да излъжат. Обичат да пеят коледни песни, да посрещат коледари, да се смеят със семейството, да пекат курабийки, да пият горещ шоколад и да гледат празнични филми, да разглеждат стари снимки, да правят снежни човеци, да украсяват елхата и дома, да купуват подаръци и т.н. Всичко това успява да ги развълнува и разчувства. Още от ноември започват да си купуват коледни лакомства и да гледат филми, посветени на празниците.

 

Вижте още:

 

Подходящите подаръци за всяка зодия

 

4 зодии, които обожават Хелоуин

 

Според зодията: Как да направите партньора щастлив?
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...