.

3 зодии, за които декември ще е магичен

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, за които декември ще е магичен
Снимка: Pexels

Декември е последният месец от годината, и дори да е студен, за много хора той е най-вълшебният и магичният. Тогава са най-светлите християнски празници, навсякъде е украсено с елхи, играчки, звезди, лампички, снежинки, коледното настроение заразява. А и отделяме повече време за близките и се радваме на подаръците, които получаваме. 

 

Ето за кои 3 зодии този месец ще е още по-вълнуващ и приказен.

 


Лъв

 

Лъвовете ще са много ентусиазирани, сякаш ще владеят не само нашата планета, а целия космос. Ще имат много късмет в работата и вероятно ще започнат нови проекти, които ще са доста успешни. Никой няма да може да загаси пламъка, който гори у тези знаци - толкова ще са вдъхновени, решителни, нахъсани. И нищо няма да стои на пътя им, ще побеждават винаги. Очакват ги романтични изненади, приключения. Ще се чувстват като благословени, сякаш получават всичко, което искат.

 

5 зодии, които правят чудни подаръци

 

Стрелец

 

Стрелците ще имат много поводи за празнуване - рожден ден, Коледа и Нова година, така че определено няма да им е скучно. Ще си изкарат невероятно и ще запомнят месеца с много веселби и купони. Ще им се струва, че започват нов етап от живота си и наистина ще е така. Ще са много чаровни и обаятелни през месеца и ще печелят симпатии. Юпитер ще им донесе голям късмет и ще постигат всичко замислено. Другата година им се очертават доста пътувания и радостни мигове.

 

7 зодии, които обожават коледните празници

 

Козирог

 

Тези знаци най-накрая ще се почувстват отново като себе си. Последните месеци бяха натоварващи и трудни за тях, но сега ще могат да си починат и да се успокоят. Ще могат да сбъднат много мечти, ще сложат край на някои връзки и отношения, които не си струват, ще се заредят с енергия и няма да имат тревожни мисли. По Коледа ще се отдадат на релакс и почивка и ще се забавляват със семейство и приятели.

 

Подходящите подаръци за всяка зодия


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...