.

Любимата ви порода котка издава какви сте

Вижте какво показва това за вас

Ивета Иванова
Любимата ви порода котка издава какви сте
Снимка: Pexels

Котките са сред най-често срещаните домашни любимци. Те се приемат като част от семейството. Установено е, че притежанието на котка кара хората да се чувстват по-спокойни и да не се поддават толкова лесно на стреса, пишат от Female First. Ето и какво разкрива любимата ви порода котка за вас, според Клеър Хамилтън, британски лекар, практикуващ в  Hamilton Specialist Referrals.

 


Персийска

 

Ако обичате персийските котки, вие сте спокойни и нежни. Обичате да четете книги, докато лежите на дивана и не ви пречи често да оставате сами. Но и присъствието на близки също ви радва.

 


Мейн кун

 

Американската  дългокосместа котка издава, че вие сте смели и независими. Обичате семейството и дома си много, но често пътувате и се отдавате на приключения.

 


Рагдол

 

Мили, чувствителни, внимателни хора, които са много любвеобилни и сладки. Обичат да им се обръща внимание. Спят доста и през деня.

 


Сиамска

 

Хората, които харесват сиамските котки, са привлекателни и обичат да излизат. Те събират погледите, където и да отидат. Любопитни са.

 


Бенгалска

 

Обожават лукса и скъпите вещи. Купуват дизайнерски чанти, мебели, не пестят пари за такива неща. Екстровертни личности, често са център на внимание.

 


Сфинкс

 

Ако обичате котките, които нямат козина, вие сте много чувствителни и раними личности. Уверени сте в себе си, но се разстройвате бързо. Поставяте под въпрос общоприетите порядки.

 


Руска синя

 

Тези личности са нежни, тихи, грациозни, ценят себе си, уважават се и са красиви. Срамежливи са, но най-близките им ги виждат и като игриви, весели. Истински ги познават само хората, пред които се чувстват комфортно.

 


Бурманска

 

Феновете на тези котки са много интелигентни, умни, енергични и приятелски настроени. Обичат да учат нови неща, да действат. Решителни са и постигат много в живота.

 


Рекс

 

Харесва им, когато са сред много хора и сред големи тълпи. Но не правят традиционното - пиене на коктейли в бар, предпочитат да се разхождат сред натоварени улици. Когато имат нужда от почивка, обичат да поръчват храна за вкъщи и да гледат телевизия. Плажът и морето са им слабост, това е истинска почивка за тях.

 


Британска късокосместа

 

Независими хора, които проявяват съчувствие и разбиране към другите. Адаптират се лесно, промените не ги плашат. Общуват много и имат късмет.

 

Какво иска да ви каже котката ви?

 

6 знака, че вашата котка ви обича

 

Котките на Ед Шийрън вече имат Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...