.

6 зодии, които правят добро първо впечатление

Ето кои са

Ивета Иванова
6 зодии, които правят добро първо впечатление
Снимка: Pexels

Често се казва, че първото впечатление, което създавате, е най-важно, за да създадете добро мнение за себе си. Ясно е, че не можеш да опознаеш човек в рамките на една среща или кратко виждане и не трябва да се съди само по това. Но ето и кои са зодиите, които успяват да впечатлят околните поне първоначално.

 


Лъв

 

Лъвовете искат винаги да се представят добре. Затова се обличат стилно всеки път, усмихват се постоянно, отзивчиви са. Приятелски настроени са и са приказливи, но важното е, че не говорят само за себе си, а се интересуват и от вас. Не правят нещо ексцентрично или странно, с което да изпъкнат в тълпата, просто хората веднага ги запомнят. Обичат да ходят на партита и там винаги блестят и очароват другите.

 


Овен

 

Те са жизнени, пъргави, ентусиазирани и сякаш заразяват с тази енергия другите. Овните използват много езика на тялото, което прави разговорът по-оживен и запомнящ се, жестовете понякога говорят по-добре от думите. Гледат да не са много саркастични, за да не обидят човека до тях, което прави добро впечатление. Отворени са към света, позитивни и мили са, с което печелят околните.

 

Топ 3 зодии, които не водят спорове в чатовете
 

 

Стрелец

 

Вълнуват се, когато се запознават с нов човек. И това не е фалшиво вълнение, просто от любезност. Наистина им е хубаво, когато срещат нови хора и започват да ги опознават. Имат добър инстинкт и знаят как да се държат и какво е най-подходящо да казват, дори пред хора, които още не познават добре. Спокойни и приятни са, а и са много добри слушатели. Интересно им е да чуят вашите истории и няма да ви прекъсват.

 


Телец

 

Земни знаци са, здраво стъпили на земята. Имат невероятен стил и впечатляват с това. Пленителни и чаровни са, затова получават покана за всички партита, екскурзии и т.н. Знаят как да се държат възпитано и мило, без да бъдат скучни. Уважават другите и не обиждат без причина. И държат те също да бъдат уважавани, без това да означава, че се надуват. Те са хора, които знаят как да ценят и себе си, и другите, затова будят огромен респект. Знаят какво искат от живота и как да го постигнат.

 

Топ 4 на най-смелите зодии


 

Близнаци

 

Много са социални, общителни, знаят какво да кажат във всеки момент. И умеят да се адаптират към всякаква среда, дори да не я чувстват точно своя. Очароват околните и могат да направят обстановката на партито или на вечерята по-приятна. Обичат свободата, отворени са към света и разбират, че всички хора са различни - не съдят никого. Могат да се сприятелят много, дори с човек, който изобщо не прилича на тях по характер. Позитивни са. В повечето случаи казват истината и това, което мислят, но без да нараняват или обиждат другите.

 


Скорпион

 

Знаят как да направят добро първо впечатление - изглеждат добре, сложили са подходящи аксесоари, знаят точно какво да кажат, без да са многословни и да говорят общи приказки. Уверени са в себе си, затова няма да ви е неловко с тях, дори да не се познавате добре. В ума си са премисляли какви ли не възможни ситуцаии и сценарии, затова знаят как да реагират в каквато и ситуация да попаднат. Шегуват се, но не прекалено и не обиждат. Имат добра интуиция и знаят какво да очакват от хората. Ценят себе си и не позволяват някой да се държи зле с тях.

 

Какви родители (ще) са зодиите?
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...