.

Защо зодиите заслужават коледен подарък?

Ето какво добро направиха те

Ивета Иванова
Защо зодиите заслужават коледен подарък?
Снимка: Pexels

Не можем цяла година да сме или послушни, или непослушни - винаги има и от двете. Ето кои са добрите неща, които правиха зодиите през 2018 г. и причините, поради които знаците в зодиака заслужават подарък.

 


Овен

 

Помагаха на хората, които обичат. Бяха като най-големите фенове, най-верните привърженици на близките си. Подкрепяха ги истински, дори ги мотивираха да опитват, да сбъдват желанията си. Овните пазиха гърбовете на роднини, приятели, партньор.

 


Телец

 

Истински късметлии сте, ако имате приятел Телец. Тази година те отново показаха колко лоялни са и колко много може да разчитате на тях. Не нарушиха обещанията си, пазиха тайните ви, бяха железни и стабилни. Не позволиха на никой приятел да затъне.

 


Близнаци

 

Нищо не може да ги спре, когато искат да развеселят близките си. Ако партито или излизането е скучно, Близнаците знаеха как да оправят нещата. Знаеха и как да успокоят наранените си приятели, как да ги накарат да оценят хубавото в живота.

 


Рак

 

Помнят дори малките детайли за близките си хора. Раците знаят точно какво сте им казали за себе си и сте им признали. Правиха много искрени комплименти и знаеха какви съвети да дадат, когато някой е тъжен или в беда. Бяха като терапевти.

 


Лъв

 

Нищо не прави Лъвовете по-щастливи от това да накарат някой да се усмихне и засмее. Тези знаци бяха много щедри и великодушни през годината. Правеха страхотни подаръци, помагаха на хора в нужда, помагаха на приятелите си да успеят, осигуряваха шансове и възможности на хората около себе си.

 


Дева

 

Просто улесняваха живота на близки, роднини, приятели, познати, колеги, съученици. Девите подаваха ръка, помагаха в подготовка на проекти, помагаха за изпълнение на задължения и т.н. И дори не очакваха едно "Благодаря" или нещо в замяна - правеха го от сърце!

 


Везни

 

Имат много, много приятели, но успяха да накарат всички от тях да се чувстват специални. Не пренебрегваха никой от компанията си (или дори от компаниите си), отделяха време за всички, проявяваха разбиране към всякакви проблеми. Сякаш всички им бяха еднакво добри приятели. Помогнаха на другите да се преборят с ниското самочувствие.

 


Скорпион

 

Помогнаха на близки и приятели да се излекуват. Скорпионите слушаха внимателно, без да съдят някого. Разбраха плашещи неща за хората около тях и пак не ги напуснаха. Понесоха истината, затова другите знаят, че могат да им вярват и могат да споделят и най-лошото и страшното с тях.

 


Стрелец

 

Тези зодии помогнаха на другите да се преборят със страховете си. Стрелците искаха да покажат на околните, че не трябва да живеят еднообразно, а е хубаво да се наслаждават на малките неща и моменти. Превръщаха всеки ден в приключение и създадоха такива спомени с приятелите си, които никой няма да забрави или подцени.

 


Козирог

 

Накараха хората около тях да работят за сбъдване на мечтите си и да постигнат успех. Казваха истината на всички, посочваха слабите им страни и им помогнаха да ги преодолеят. Козирозите сякаш посочиха на близките си в коя посока трябва да поемат и им дадоха мъдри съвети. Показаха на хората как да се фокусират и да успеят.

 


Водолей

 

водолеите са най-големите борци за справедливост. Застъпваха се и за приятели, и за непознати, когато се налага. Жертваха своето, за да помогнат на общонстта. Бяха бунтари, които защитаваха невинните, постъпваха честно и морално и искаха да възтържествува справедливостта.

 


Риби

 

Забравиха егото си, ако изобщо някога са го имали. Не мислеха за себе си, а поставяха близки и приятели на първо място. Изпитваха истинска радост, когато виждат близките си щастливи, не завиждаха, бяха благородни и отзивчиви. Помагаха на околните да преодолеят проблемите си и да повярват в доброто.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...