.

Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 декември

Какво ви чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 декември
Снимка: Pexels

Овен


Стойте далеч от хора, които коментират във ваше присъствие половинката ви. На тях може той/тя да не им харесва, но не е задължително да споделяте мнението им. Бъдете по-често с него/нея далеч от шумни компании. Най-добре ще се опознаете правейки нещата заедно. Не забравяйте също така, че някои хора обичат да сътворяват интриги и да се занимават с клюки. Онези от вас, които към момента нямат приятел/ка, по благоприятно стечение на обстоятелствата ще имат възможност да осъзнаят собствените си грешки.

 

Телец


Ще се случат промени, свързани с личните ви и любовни отношения през тази седмица. Особено голяма е вероятността за онези от вас, чиято връзка е от скоро и е в период на криза. Много малко е нужно, за да „капне последната капка, от която ще прелее чашата“ и ви трябва дори не причина, а повод за да прекратите контактите си. След което никакви романтични СМС-и няма да ви накарат да си промените мнението. Представителите на вашия знак, които все още нямат постоянна връзка едва ли ще започнат такава точно сега, а онези, които са отдавна с половинката си ще намерят начин да разрешат съществуващите противоречия.

 

Близнаци

 

Стремежът ви към вълнуващи емоции може да ви подтикне към неправилни действия. Не „поглеждайте настрани“, ако вече си имате половинка. Наслаждавайте се на времето, в което сте заедно, колкото и да е кратко. В случай, че не сте във връзка, избягвайте любовните авантюри, няма да доведат до нищо добро. Най-приятно ще се чувстват онези представители на вашия знак, които нито имат приятел/ка, нито са си поставили за цел да се обвързват. Те просто ще се забавляват без да е необходимо да спазват каквито и да било условности.

 

Рак

 

Въздържайте се от прояви на ревност и неоснователни претенции. Реагирайте с доверие на думите на половинката, дори да не ви изглеждат съвсем реални. Много е важно да не се поддавате на провокации и да не вярвате на клюки. Доверието принципно е показател за силата на любовта. Приятелите на необвързаните представители на вашия знак може да се опитат да ги сватосват. Прекратете мераците им своевременно. Трябва да управлявате живота си самостоятелно и да го заявите недвусмислено.

 

Лъв

 

Отношенията с половинката ви през тази седмица няма да са в най-добрата си форма. На моменти ще се прокрадва хладина, на моменти неискреност, на моменти отегчение и нежелание да сте дълго време заедно… Изобщо, както вие, така и той/тя през тази седмица сякаш има други интереси и романтиката не ви е най-важната тема. Разредете срещите, опитайте се да обсъдите необходимостта от малко „време за себе си“. Ситуацията ще стане по-неприятна, ако упорито избягвате разговора. Колкото повече се затваряте в себе си, толкова по-несигурна ще е връзката ви. Идват празници, едва ли ви се мисли за раздяла.

 

Дева

 

Еднообразието сковава фантазията ви. През тази седмица може да ви се стори, че връзката ви е твърде скучна. Опитайте се да измислите някакъв романтичен жест, с който да зарадвате и едновременно с това да изненадате половинката си. Помислете си какво би му/й харесало, направете го и след това само наблюдавайте. Ще установите, че все още ви е много приятно заедно и има какво да научите един за друг. За нямащите приятел/ка може би ще е полезно да се вслушат в мнението или в някои препоръки на околните и да внесат корекции в поведението си. Скоро ще разберат дали е имало полза от усилията им.

 

Везни

 

Амур може да улучи с една от коварните си стрелички някого от вас. Привлекателни сте и непрекъснато ще ви ухажват, ще ви обсипват с комплименти и най-настоятелно ще ви канят на партита и срещи. Ако все още не сте във връзка единствената ви грижа ще е на чия свалка да „вържете“, но при всички случаи ще сте печелившата страна. Ако обаче, вече имате приятел/ка, то знайте, че Амур просто ви подвежда и ви подлага на изкушение. Следвайте старата мъдрост: не прави онова, което не би желал/а да направят на тебе.



Скорпион

 

Излишно е да се опитвате да манипулирате приятел/ката си и да поставяте собствените си интереси над всичко. Със сигурност той/тя ще се съобрази с ценностната ви система и ще ви помогне да осъществите замислите си. Но, получавайки съдействие, е желателно да се въздържате от остри критики. Не приемайте себе си за единствена, непогрешима и не подлежаща на съмнение инстанция, защото ще навредите необратимо на връзката си. Необвързаните Скорпиони през тази седмица може да попаднат на интригуваща личност. Подхождайте внимателно, ако не искате вместо симпатии да предизвикате страх.

 

Стрелец

 

Непривично импулсивни сте и живеете с мисълта, че всички трябва да преживяват събитията по вашия начин. Опитайте са да контролирате емоциите. Давайте възможност на половинката си да прояви инициатива. Някои предложения за партита или подобни празнични изпълнения може да не ви харесат, но това не значи, че трябва да ги отхвърляте безусловно. Уважавайте предпочитанията на приятел/ката си, за да избегнете остри реплики точно преди празниците. В края на седмицата ще имате възможност да проявите творческите си виждания и дори да получите някаква награда.

 

Козирог

 

Откъснете се за малко от ежедневните занимания и се огледайте. Със сигурност ще забележите, че от известно време вие и приятел/ката ви действате повече индивидуално, отколкото заедно. Точно преди празниците е хубаво да сте повече часове заедно и да се погрижите за подготовката както на празниците, така и на ваканцията с общи усилия. Не пропускайте възможността да направите празничната украса или да опаковате подаръците. Всяка промяна ще ви се отрази положително. Не се задълбочавайте във виртуални връзки. Ще се почувствате измамени.

 

Водолей

 

Както знаете, една древна мъдрост гласи: внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се случи. И, ако от известно време някой упорито ангажира мислите ви, то опитайте се да намерите малко повече информация за него/нея, преди да подходите сериозно към създаване на връзка. Със сигурност ще се окаже, че мнението ви за въпросната личност е доста идеалистично и нереално. Разполагате с достатъчно време, за да обмислите действията си и да не се хвърляте слепешката в неизвестното. В края на седмицата телефонно обаждане ще ви накара да се усмихнете.


Риби

 

Преди празниците настроението ви е и оптимистично, и романтично. Склонни сте да правите компромиси почти с всичко и отношенията с половинката ви ще са направо за завиждане. Във всеки случай, по-добре не ги обсъждайте с никого. Податливи сте на влияние и може да ви внушат несъществуващи причини за съмнения. Трудностите може да са свързани единствено с финанси. Няма да разполагате с достатъчно пари, за да участвате във всички мероприятия, на които приятел/ката ви кани, но пък и не е задължително, така че не се разстройвайте. Междувременно, в края на седмицата е възможно старо гадже да ви потърси за среща. Много добре помислете какво да отговорите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...