.

Какво да си обещаят зодиите за 2019 г. ?

Ето какво

Ивета Иванова
Какво да си обещаят зодиите за 2019 г. ?
Снимка: Pexels

В началото на годината повечето хора правят обещания, но колкото и ентусиазирани да са, обикновено още от февруари или март, се отказват от тях. Ето и какво обаче трябва зодиите да се опитат да изпълнят през 2019 г.

 


Овен

 

Трябва да си обещаят, че ще се стегнат и ще са по-продуктивни. Ще довеждат проектите си до край, а няма да се заплесват с ново начинание. По-добре да направят едно голямо нещо, отколкото да се захванат с 10 неща и да не довършат нито едно от тях.

 


Телец

 

Хубаво е да са по-смели, да рискуват и да решат да инвестират в нещо - в хоби, във връзка, в нова работа, нов проект. Телците играят на сигурно и искат първо да видят резултати, но сега трябва да поемат риск.

 


Близнаци

 

Обожават да говорят, да общуват. И мразят скуката. Държат дните им да са разнообразни. Хубаво е да не залагат само на партита, а да направят и нещо полезно. Например, да научат нов екзотичен език - това ще разнообрази дните им, а и е свързано с комуникация.

 


Рак

 

Раците да излязат от зоната си на комфорт. Обичат дома, традициите, често се страхуват от новото. През 2019 г. да направят нещо по-различно - да боядисат косата си в лилаво, да се научат да се гмуркат и т.н.

 


Лъв

 

Да си обещаят, че ще отделят повече време на каузите, които ги интересуват. Да са доброволци, да ходят на протести, да се борят за правата на животните и т.н. Те са много заети с работа и социален живот, но винаги им се е искало да се посветят на кауза.

 


Дева

 

Нека забравят правилата и да не са толкова перфектни през цялото време. Може да се запишат на интересен курс, да ходят на повече екскурзии, да отделят повече време на приятелите си и на забавленията.

 


Везни

 

Да опитат да са по-честни и искрени през новата 2019 г. Трябва по-често да казват това, което мислят и да изразяват себе си. Ако се ядосат на някого или някой ги дразни, нека му кажат в очите всичко, което си мислят. Ако приятел ги нарани несъзнателно, да му обяснят защо не трябва да постъпва така.

 


Скорпион

 

Последните години бяха трудни за тях, но от 2018 г. промените започнаха. През 2019 г. трябва да доведат промените до край, да си позволят да преживеят трансформация. Ще се преродят, като Феникс, и ще могат да покажат по-добри свои страни.

 


Стрелец

 

Просто да спазват обещания. Това им е трудно, тъй като постоянно са в движение, не се задържат дълго на едно място и с едни хора. През новата година да продължат да приключенстват и пътуват, но да държат на думата си и да спазват обещанията към близките си.

 


Козирог

 

Най-важно е да се забавляват повече през 2019 г. и да се наслаждават на живота си. Хубаво е, че са амбициозни и работят старателно, но нека си почиват по-често и да изпускат парата. Да посетят фестивали, концерти, партита и т.н.

 


Водолей

 

Водолеите трябва да са по-мотивирани през 2019 г. Работата им понякога ги отегчава, дори и хобитата им понякога им омръзват, но трябва да си спомнят хубавите неща. И да си поставят нови цели, които ще ги вдъхновят.

 


Риби

 

Хубаво е да се фокусират над себе си. Рибите мислят повече за другите, съобразяват се прекалено много с околните. Нека да бъдат поне мъничко егоисти, да опознаят себе си истински, да се посветят на своите занимания и да реализират идеите си през 2019 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...