.

Според зодията: Какво може да накара мъжете да плачат?

Ето какво

Ивета Иванова
Според зодията: Какво може да накара мъжете да плачат?
Снимка: Pexels

Хората имат нужда да поплачат, за да излеят мъката си, когато са наранени или предадени, когато им се случва нещо драматично. Това може да ги успокои, поне до някаква степен. Това се приема за нещо съвсем нормално за жените, както и за най-емоционалните зодии - водните знаци Рак, Риби и Скорпион. Мъжете обаче опитват да изглеждат по-силни, да се справят с нещата по мъжки и да не показват слабост. Но има някои неща, към които не могат да останат равнодушни. Ето какво може да разплаче мъжете от всяка зодия.

 


Овен

 

Ще се разплаче, когато е разочарован от хората, които обича. Ако са го предали хора, за които той е давал всичко и на които е помагал, той ще се чувства разбит. Много е лоялен и не може да приеме такава постъпка, болката, която ще изпитва, не може да бъде описана с думи.

 


Телец

 

Земни знаци са, сериозни и стабилни, такива, които държат на принципите си. Трудно ще го пречупите, но все пак Телецът може да се разплаче, когато почувства някаква несигурност. Например, когато си помисли, че може да загуби любим човек - любовта на живота му, родител, роднина, дете, близък приятел и т.н.

 


Близнаци

 

Близнаците ще се разчувстват, когато някой не ги включи в плановете си, забрави за тях, не ги покани на дадено събитие, парти, пътуване, на което присъстват всички други приятели и близки. Тази изолираност може да го побърка.

 


Рак

 

Критиката е това, което влияе най-зле на Раците. Мъжът Рак ще се разпадне, когато някой го критикува, обижда и му казва, че не се е справил добре с нещо. Те приемат всичко навътре. А и самите те често критикуват себе си и се самосъжаляват.

 


Лъв

 

Ще рони сълзи, когато се сблъсква с някоя горчива истина. Нещо, което знае, че не може да се промени и няма как вече да се избегне - смърт на близък, раздяла с любим човек, с когото е мислил, че ще прекара живота си, изневяра. Лесно е да ги засегнете, заради егото им.

 


Дева

 

Може да му се случват много тъжни неща, които трудно се преживяват, но той няма да бъде сломен от тях. До момента, в който не се отдаде на мисли за тях, не започне да анализира и да разсъждава защо се случват. Тогава ще рухне. За да избегне това, постоянно работи.

 


Везни

 

Мъжът Везни ще плаче, когато стане свидетел на някаква несправедливост и установи колко жестоко и подло могат да се държат хората един с друг. Той чувства болката на другите и я преживява заедно с тях, затова такива ситуации го побъркват.

 


Скорпион

 

Той слага маска, преграда, стена, за да се защити от лошите неща, които могат да му се случат, трудно допуска хора до себе си, защото знае, че могат да го предадат. Ако допусне някой близо и бъде разочарован, ще заплаче, но и ще бъде изпълнен с много гняв. Да говори за миналото и детството, също може да го накара да плаче.

 


Стрелец

 

Вероятно ще заплаче, когато е прекалено натоварен и стресиран. Ако има много задачи и неща, които трябва да свърши, той започва да се панира и да се чуди как ще се справи с всичко това. Така се изтощава още повече.

 


Козирог

 

Той може да пророни сълзи, когато нещо, което е било негова отговорност, се е провалило. Лошите резултати го съсипват, а и ако други хора са зависели от него, той чувства, че така ги е предал. Иска всичко да е под контрол и да се справя с отговорностите си.

 


Водолей

 

Най-зле ще се почувства, когато доверието между него и някой близък е унищожено. Водолеят трябва да знае, че може да разчита на хората до себе си и че тайните му са на сигурно място, когато споделя. Веднъж предадат ли доверието му, той ще е съсипан и няма да прости.

 


Риби

 

Рибите са водни знаци. Мъжът Риби приема всичко присърце и много неща могат да го разстроят. Може да се разплаче, когато го критикуват, обиждат, когато не уважават мнението му. Ако чувства, че светът се е обърнал срещу него и никой не приема неговите виждания, ще бъде на ръба. Трябва му подкрепа.

 

Как зодиите показват, че са лоялни?

 

Топ 3 зодии, които приемат най-тежко разделите

 

4 зодии, които винаги спорят


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...