.

Най-скъпото нещо в дома на зодиите

Ето кое е то

Ивета Иванова
Най-скъпото нещо в дома на зодиите
Снимка: Pexels

Всеки има различни страсти и хобита, впечатляваме се от различни вещи и предмети. Най-скъпото за някои е облекло, за други бижу, за трети - подарък от скъп човек или аксесоар, свързан с хобито му. Ето и кое е най-скъпото нещо в дома на всяка от зодиите.

 


Овен

 

Най-ценното им нещо е спортният екип. Те купуват скъпа и маркова екипировка, защото обичат спорта и държат винаги да са активни.

 


Телец

 

Обожават лукса и в дома им има много ценни неща. Обичат храната и готвенето, затова най-впечатляващи са сребърните им лъжици, вилици, ножове, прибори. Полилеите им също са красиви.

 


Близнаци

 

Любители са на технологиите и купуват всички най-нови джаджи. Имат страхотни мобилни аксесоари, телефони, таблети, телевизори и т.н.

 

4 зодии, които обичат да копират


Рак

 

Раците са чувствителни и често си менят настроенията. За тях спалнята е най-важното помещение - там си почиват и се крият от света. Купуват скъпи матраци, дюшеци, завеси.

 


Лъв

 

Тези знаци са доста социални, обичат партитата и са душата на компанията. За тях е важно гостите да се чувстват добре в жилището им и там да стават невероятни купони. Винаги имат тераса и я обзавеждат впечатляващо, за да създадат страхотна атмосфера.

 


Дева

 

Много са организирани, трудно си харесват нещо и дълго избират, когато са на пазар. Обичат да готвят и прекарват много време в кухнята - имат най-новите печки, котлони, модерни тенджери и чаши.

 

Как зодиите се грижат за здравето си?

 

Везни

 

Везните са суетни, обожават да се грижат за външния си вид. В една от стаите им задължително има голямо, внушително огледало, а на нощното им шкафче - най-скъпата козметика.

 


Скорпион 

 

Любители на изкуството са и пазят ценни предмети - картини, медали, дискове или плочи, фотографии. Често имат и скъпи фотоапарати, както и бижута или скъпоценни камъни.

 


Стрелец

 

Ходили са на доста екскурзии и тези преживявания ги зареждат положително. Затрупват жилището си със сувенири от ваканциите си и неща, които са си купили от други държави.

 


Козирог

 

В дома им има доста винтидж предмети, които едва ли виждате често. Най-скъпа обаче е библиотеката им. Имат безброй книги, някои от които вече не се издават или се намират много трудно.

 

3 зодии, които не пропускат да се поглезят

 

Водолей

 

Водолеите също обичат техниката и джаджите, като Близнаците. Инвестират доста пари в прахосмукачки, перални, защото държат на хигиената, както и в DVD системи, камери за наблюдение и т.н.

 


Риби

 

Те обожават изкуството. Музиката е това, което най-много ги докосва, имат огромна колекция от дискове и касетки, скъпи уредби, микрофони. Телевизорът им е модерен.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...