.

Без какво не тръгват на път зодиите?

Ето какво

Ивета Иванова
Без какво не тръгват на път зодиите?
Снимка: Pexels

Опаковаш багажа, отправяш се към гарата или летището, или потегляш със собствената си кола, и се отдаваш на приключения. Събирането на багажа и преценяването кое точно ще ти е най-нужно през ваканцията обаче май е най-трудно. Ето и без кое нещо зодиите не тръгват на път.

 


Овен - Спортни обувки

 

Независимо къде отиват, Овните имат нужда от адреналин, искат да са активни, да се рахождат, да гледат забележителности, да спортуват. Затова винаги носят със себе си удобни, спортни обувки.

 


Телец - Храна

 

Храната е религия за Телците. Вземат си любимите си вкусотийки, за да направят пътуването по-приятно и да не изпитват глад. Ако пътуват до друга държава, вземат повече лакомства, за да имат от любимата си храна и там.

 


Близнаци - Смартфон

 

Някои използват пътуванията и екскурзиите, за да се дистанцират от технологиите и да си починат от интернет и взимат със себе си само стар модел телефон - за спешни разговори. Близнаците обаче не обичат това - тагват се и качват снимки от всяко място!

 


Рак - Дневник

 

Обичат да разглеждат нови места, но са си домошари и домът винаги им липсва. Вземат тайния си дневник със себе си, за да изливат мъката си, да записват впечатленията си и да препрочитат случки от миналото, от града, в който живеят.

 


Лъв - Елегантен тоалет

 

Независимо къде отиват - на екзотична екскурзия, на бизнес пътуване, на планина, на гости на роднини, Лъвовете няма да допуснат да вземат само обикновени и удобни дрехи. За всеки случай се подготвят с бляскав тоалет, ако има шанс за парти.

 


Дева - Органайзер/тефтер

 

Вече са си направили план какво да посетят или какво трябва да свършат, когато пристигнат на даденото място - преглеждат плана, добавят нови неща, следват го. А и трябва тефтера им да е с тях, за да помнят какви други задължения имат, когато се приберат.

 


Везни - Козметика

 

Везните не могат да тръгнат на път без гримове, най-вече козметика за лицето. Знаят, че пътуването може да изсуши кожата им и си носят най-добрите кремове. Обичат да се грижат за себе си, затова вземат почти всякаква козметика със себе си.

 


Скорпион - Възглавница

 

Тези зодии обичат да им е удобно и комфортно в превозното средство, особено ако ги чака дълъг път. Взимат си възглавничка за път и се наслаждават на гледката.

 


Стрелец - Книги

 

Обожават да пътуват! Това са най-вълнуващите им моменти, нямат търпение да се насладят на приключенията. В превозното средство четат книги, за да се потопят в един такъв приключенски свят и времето да мине по-бързо.

 


Козирог - Лаптоп

 

Те също искат да останат свързани със света, като Близнаците. Но си носят лаптопа не за да се тагват, а просто - заради работа. Продължават да работят, дори когато са на почивка , искат да следят всичко, да си четат имейлите, да научават новините.

 


Водолей - Камера

 

Искат да запомнят екскурзията или просто да се снимат с роднините, за да имат повече семейни спомени. Носят най-добарата камера, с която да направят професионални снимки и да уловят всеки момент.

 


Риби - Слушалки

 

Докато пътуват, Рибите си почиват. Потапят се в своя свят и мечтаят. За да игнорират хората и шума около тях, винаги са със слушалки. Обожават музиката, не могат без нея. Слушат любимите си песни и се наслаждават на гледките.

 

5 зодии, които са еко настроени

 

Най-сладкото нещо у всеки зодиакален знак

 

Топ 4 на най-смелите зодии


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...