.

Топ 3 на най-приказливите зодии

Ето кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 на най-приказливите зодии
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са много социални, общителни, сладкодумни. Знаят как да ви омаят с приказки, но понякога могат и да ви натоварят. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

Те не само обичат да говорят, но и наистина са отлични комуникатори. Лесно се сприятеляват, но лошото е, че често започват конфликти в социалните мрежи и постоянно коментират нещо там. Просто не могат да се стърпят, отвръщат на всеки нов коментар и спорът може да е вечен. Имат нужда да изразят какво мислят, дори когато обиждат другите. Това може да им създаде проблеми в училище или работата.

 

4 зодии, които не могат да казват НЕ!

Везни

 

Обожават да споделят и разпространяват нова информация. Лошото при Везните е, че често споделят неща, които са обещали, че няма да казват. Издават тайни, прекалено лични неща на големи групи хора. Понякога го правят неволно, друг път клюкарстват, защото това им е забавно и обичат да забавляват другите. Така могат да наранят близки хора и приятели, трудно си държат езика зад зъбите.

 

Какво има в чантата на всяка зодия?

Лъв

 

Лъвовете искат да са център на внимание. И смятат, че един от начините за това е да разкажат добра история, да разкрият нещо шокиращо, да споделят нещо смешно, дори вицове. Често преувеличават и украсяват историите, но са талантливи оратори и това не си проличава. Просто искат наистина да наблегнат на нещо, да разсмеят някого или да получат нужното внимание. Не знаят кога да замълчат. А понякога не усещат, че прекалено много преувеличават.

 

4 зодии, които обичат да копират


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
1
!
Отговори
i az sum takova
Страница 1 от 1