.

Какво очаква зодиите в ПРИЯТЕЛСТВОТО през 2019 г.?

Ето какво

Ивета Иванова
Какво очаква зодиите в ПРИЯТЕЛСТВОТО през 2019 г.?
Снимка: Pexels

Вече разкрихме какво очаква зодиите в любовния живот, кои от тях ще срещнат своята сродна душа и кои ще имат късмет основно в ученето и кариерата.

Сега е време да разбрете какво ще се случи с приятелските отношения през 2019 г.

 


Овен


Повечето им приятелства ще бъдат по-скоро с цел забавление - играене на игри, пътуване, ходене по клубове. Ще бъде весело и забавно, но ще има и няколко конфликта. Някои отношения ще бъдат поставени под съмнение, Овните ще разберат кои хора са фалшиви и кои са истинските им приятели. Може да се сприятелят с чужденци или да започнат да чатят с някого от другия край на света, за да компенсират загубата на стар приятел.


 

Телец

 
 
Телците са изключително лоялни и верни приятели. Може да се разчита на тях, търсят стабилно и продължително приятелство. Те все още са близки с приятели от детството и това ще продължи и през 2019 г. Дори може отново да срещнат хора от миналото, с които са били само познати и сега да създадат приятелство с тях. Хората около тях ще им докажат колко ги ценят и Телците ще осъзнаят какви късметлии са, че имат стари приятели!


 

Близнаци

 
 
Сред най-социалните зодиакални знаци са, имат много познати и приятели, създават много връзки. Ще продължават да се запознават с нови хора, ще бъдат много атрактивни и чаровни през годината. Съветът на звездите е все пак да пресеят някои връзки и да не допускат случайни хора в живота си. Качеството е по-важно от количеството, около Близнаците може да има клюкари.


 

Рак

 
 
Тези зодии се грижат много за приятелите си, защитават ги, пазят ги, подкрепят ги. Предпочитат здравите връзки, да могат да изразяват емоциите си пред приятелите, а не само да пият заедно. Тази година обаче лесно ще се раняват от думите на приятели и може да се обидят на близки. Някои приятели ще реагират със смях на чувствата им и терзанията им, което ще подразни Раците. През април и октомври обаче ги очакват весели събирания.


 

Лъв


 
Лъвовете търсят хора, които са като самите тях - шарени, забавни, такива, които обичат да излизат, душата на компанията са, звездата на вечерта. През 2019 г. Лъвовете ще станат още по-популярни в социалните среди, а приятелите им ще ги обожават още повече. Тези знаци ще бъдат засипвани с комплименти и винаги ще са звездите на партитата. През август ще си изкарат невероятно на почивка.


 

Дева

 
 
Те са много внимателни, когато избират приятели. Понякога дори нещо дребно ги разочарова. Предпочитат да имат съвсем малък кръг близки, а не голяма група приятели, които само ходят по купони и клюкарят един за друг. Но тази година ще опитат да разширят малко кръга си и сигурно ще допуснат още 2-3 човека в него. През 2019 г. Девите ще са по-общителни. Може да намерят нови приятели в работата или докато работят по училищен проект.


 

Везни

 
 
Изключително лесно се сприятеляват и се наслаждават на всякакви активности - спорт, концерти, пътувания, ходене на театър, рисуване и т.н. Тази година Везните продължават да са все толкова социални и ще срещнат много нови приятели по време на различни събития. Новите хора ще ги заредят с положителна енергия и дори Везните ще се отдадат на повече приключения. Но може някой техен близък приятел да се изнесе в друг град, държава и това да ги огорчи.



Скорпион


 
Скорпионите са загадъчни, доверяват се на много малко хора. Допускат до себе си само отбрани личности, които са преминали всички изпитания, на които Скорпионите ги подлагат.  През 2019 г. ще се убедят, че наистина са взели правилните избори и имат до себе си хора, на които могат да вярват, да споделят и да разчитат. Приятелствата им ще станат по-силни. В работата или училище също ще заздравят старо приятелство.

 


Стрелец

 

Те обожават забавленията и приключенията. Не търпят да стоят на едно място, посещават нови местности, тренират различни спортове, често ходят на поход в гори и планини. Намират нови приятели по този начин. Тази година ще имат възможност да попътуват доста със стари приятели. Но може близките им да им се разсърдят, че са прекалено разсеяни, че често отлагат да свършат задълженията си и пренебрегват обикновените излизания - на по кафе или на кино.

 


Козирог

 

Държат приятелските връзки да са стабилни и продължителни. И те подбират много внимателно близките си хора, а и също пазят приятелство от детството. Обикновено са заети и приятелите им ги разбират. Тази година обаче ще трябва да положат повече усилия, ако искат да задържат скъп приятел в живота си. Ще трябва да му покажат, че го ценят и да му отделят повече време. Може да прекъснат някоя връзка. 

 


Водолей

 

Водолеите са знаците, за които приятелството е най-важно. Почти винаги те го поставят над любовта. Кръгът им от приятели не е много голям, но пък всички хора, които имат около себе си, са истински и споделят интересите им - това е много важно за тези зодии. През 2019 г. може да намерят нови приятели по време на пътуване. Ще имат няколко спора със стари приятели, но не трябва да оставят това да проваля отношенията им!

 


Риби

 

Тези знаци са много нежни, креативни и артистични. Чувствителни са и имат нужда от хора, които ще ги подкрепят във всяко начинание. Тази година обаче ще осъзнаят, че имат "приятели", които само се възползват от тях и се подиграват на идеализма им. Рибите трябва да мислят и за себе си, да не се раздават само за другите. 2019 г. може да им донесе още токсични връзки, трябва да се пазят. Ще има един човек, който ще им помогне да осъзнаят това и да се справят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...