.

6 зодии, които не си служат с логиката

Предпочитат емоциите

Ивета Иванова
6 зодии, които не си служат с логиката
Снимка: Pexels

Забравете кое е логично! Тези зодии не вярват в рационалното и логиката. Те са прекалено креативни, емоционални, артистични и интуитивни, за да разчитат само на знание, наука, факти и т.н. Ето и кои са те.

 


Водолей

 

Те искат да са практични, да са организирани, но в същото време "горят" и искат да променят света. Предпочитат да са креативни, да водят различен и интересен живот, знаят, че имат потенциал. Предпочитат дори разрушението пред скуката и монотонността. Не могат да спазват всичките си задължения и да следват предварително направен списък със задачи.

 


Близнаци

 

По принцип са аналитични и обичат да разсъждават, някои хора биха си помислили, че обичат логиката. Но не е така. Те са много ентусиазирани, пълни с идеи, адски страстни и енергични. Отдават се на страстите и хобитата си. Обичат да се занимават с изкуство и знаят, че то винаги побеждава.

 

Какво сънуват зодиакалните знаци?

 

Лъв

 

Лъвовете искат винаги да постигат най-добрите резултати и да са успешни, затова понякога си служат с логика, факти, суха информация. Но не понасят някой да им казва какво да правят или да следват установени правила и порядки. Предпочитат да се изявят с нещо свое, да блеснат. Много са креативни, артистични, имат харизма и така завладяват хората. Вярват на инстинктите си.

 


Овен

 

Могат да мислят и логично, но в повечето случаи са импулсивни и се отдават на страстите, емоциите и инстинктите. А и много обичат арт проектите, често се насочват към кариера в изкуството или спорта. Умни са и са перфекционисти. Обожават да създават нещо различно, да работят творчески, да изразяват себе си и да шашнат другите с креативните си идеи.

 

Хоби според зодията

 

Стрелец

 

Стрелците мразят точните науки - математика, информатика, не обичат да се занимават с бизнес, счетоводство и т.н. Само мисълта за тези неща може да им развали настроението. Те са писатели, поети, певци, артисти, танцьори. Опитват всякакъв вид приключения, радват се на живота и малките неща, обикалят света и винаги са сред природа.

 


Риби

 

Толкова са чувствителни, емоционални, крехки, раними и мили, че няма как да си служат само с логиката. Отдават се на чувствата си, потъват в емоциите си. Едни от знаците в зодиака, които най-лесно могат да бъдат трогнати и развълнувани. Те също са креативни, обичат изкуството и от тях стават чудесни поети, музиканти, художници. Творчеството им помага да се справят с лошите неща в живота.

 

Китайски хороскоп: Годината на Жълтата земна свиня


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
1
!
Отговори
az puk obi4am logikata
Страница 1 от 1