.

4 зодии, които искат лично пространство

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които искат лично пространство
Снимка: Pixabay

Някои зодиакални знаци държат много да имат време само за себе си и личното им пространство да бъде уважавано. Те изключително много мразят някой да се меси в личния им живот, да коментира отношенията им и да се разпространяват клюки. Ето и кои са те.

 


Телец

 

Често се казва, че за Телците раят е вкусна храна, одеало и гледане на филм в леглото. Те са домошари  и се чувстват комфортно, когато са на своето място и могат да контролират нещата. Най-спокойно им е вкъщи, искат да останат за малко сами, да усетят хармонията. Палят ароматни свещи, пускат си любимата музика, релаксират във ваната и са щастливи, че имат възможност да се потопят в собствения си свят.

 


Скорпион

 

Загадъчни зодии, които трудно се доверяват и рядко говорят за себе си. Обикновено научават тайните на другите около тях, но самите те с много мъка доверяват своите. Трябва да сте спечелили доверието им, за да стане това. След ден, в който са се видели с много хора или са били на претъпкани места, имат нужда да останат сами в своя свят и да си починат. Там те са себе си, не трябва да внимават какво и на кого споделят. А и творят, когато останат сами.

 


Козирог

 

Те са организирани и обичат да вършат нещата едно по едно, а не наведнъж. Знаят, че така работата е най-ефективна. Фокусират се само над едно нещо. Трябва им време да помислят за задълженията, плановете и нещата, които им се случват. И тогава изпитват нужда да останат сами за определен период. Амбициозни са, за да се съсредоточат и да изпълнят целите си, трябва да се концентрират и уединят - иначе някой ще ги разсейва и те няма да дадат всичко от себе си.

 

Водолей

 

Водолеите имат много приятели и са социални, но определено имат и интровертна страна. Харесва им да ходят на събития, да срещат нови хора, да обменят идеи, но имат нужда и от почивка и усамотение, за да презаредят. Хабят много енергия за контактите си и каузите, които подкрепят. Но им трябва почивка, за да се заредят с нови сили. А и често посвещават енергията си на хобита, за които не са ви споделяли - просто обичат да вършат някои неща сами.

 

3 зодии, които бързат да пораснат

 

Какви са искали да станат зодиите като малки?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 4 години
0
1
!
Отговори
az puk niamam pretencii da sum temerut . nito se pritesniavam dali 6te kaja ne6to neredno za6toto taini niamam i ne se kria . ne obi4am da luja .
Страница 1 от 1