.

Щастлив АПРИЛ за 3 зодии!

Ето кои са те

Ивета Иванова
Щастлив АПРИЛ за 3 зодии!
Снимка: Pexels

Пролетта официално е тук и животът навсяъде се събужда. Дърветата се разлистват, слънцето грее все по-вече, навсякъде е цветно и красиво. А и наближава един от най-светлите празници за християните - Великден. Ето на кои зодии ще се усмихне щастието през пролетния месец април.

 

Овен

 

По-голямата част от Овните празнуват рожден ден именно през април и това за тях ще е наистина късметлийски месец. Ще блеснат, ще са лъчезарни и жизнерадостни и всички наоколо ще им се възхищават. Тези зодиакални знаци ще излъчват невероятна харизма през април и ще имат желание постоянно да се забавляват, да ходят на много светски събития, да прекарват време из природата. Почти няма да се задържат вкъщи, винаги ще има нещо интересно и вълнуващо навън. Около рождения ден ги очакват любовни трепети.

 


Лъв

 

През този месец те най-накрая ще намерят време за почивка и релаксация. Звездите ще работят за Лъвовете, ще им помагат много. Тези знаци ще се чувстват като късметлии, всичко ще им се получава с лекота и ще се радват на успехи. Ще усетят позитивна енергия около себе си, което ще ги направи по-спокойни и уравновесени. В отношенията им ще цари разбирателство. Ще си подарят някаква ваканция и ще си прекарат невероятно на красиво място.

 


Стрелец

 

Цялата 2019 година ще е щастлива за Стрелците, но те определено ще запомнят месец април. Може финансовото им състояние да се подобри или да спечелят нещо. Тези знаци ще разширят хоризонтите си през месеца. Стрелците ще са нахъсани, лъчезарни и амбициозни и ще правят впечатление, където и да са. Необвързаните представители може да намерят нова тръпка, а обвързаните ще се радват на романтична изненада от партньора. Ще са много креативни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...