.

4 зодии, които отговарят бавно на съобщенията

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които отговарят бавно на съобщенията
Снимка: Pexels

Някои от хората отговарят на съобщението веднага, в мига, в който го видят и прочетат. Телефоните постоянно са около тях и не мислят дълго време отговора. Други обаче се разсейват, не гледат постоянно телефона си, а дори да видят, че имат съобщение от приятел или близък, не бързат веднага да върнат отговор. Понякога забравят, друг път имат нужда да помислят. Ето кои зодии отговарят бавно на съобщения.

 


Телец

 

Те комуникират бавно, внимателно и са прагматични. Обикновено отговарят кратко, пишат сбито и стегнато. Предпочитат да се занимават с едно нещо на момента и да отдадат цялото си внимание на него, затова като са заети, не обръщат много внимание на телефона си. Натоварва ги, когато видят, че имат няколко непрочетени съобщения от различни хора, чудят се какво ще искат те от тях. Обикновено виждат съобщенията, но си казват, че ще отговорят малко по-късно, а после забравят. И отговарят късно, когато вече няма значение.

 


Близнаци

 

Близнаците обожават да говорят. Общуването на живо ги радва повече. Когато те прекарват време с някой на разходка, на кафе или т.н., те му отдават цялото си внимание, концентрирали са се върху разговора, дискусията и не се разсейват с виртуалния свят. Увличат се, когато говорят лице в лице. Когато са сами, и държат телефона в ръка, разглеждат разни сайтове, приложения, новини, снимки и т.н. и игнорират чатовете за момента. Разсейват се с други неща от телефона. Рядко ще ви отговорят веднага, ако са навън, на парти, по магазините и т.н.

 

Водолей

 

Те умеят да се изолират от околните, да се потопят в собствения си свят, когато е нужно - например, когато хората около тях не им се струват интригуващи. Мислят за нещо, което ги интересува, правят планове, представят си разни неща, разсъждават си и т.н. Харесва им да общуват с хора, социални са, но понякога се изморяват и натоварват от това и потъват в мислите си. Затова и невинаги гледат телефона си. Може да ви отговорят веднага, ако видят, че сте питали или предложили нещо много интригуващо и вълнуващо, иначе едва ли ще обърнат внимание на момента.

 


Риби

 

Рибите просто са най-разсеяните знаци от зодиака. Имат много богато въображение и най-често се потапят във вътрешния си свят, започват да мечтаят, да разиграват разни сценарии в ума си и т.н. Креативни са, мислят за свои идеи, получават пориви на вдъхновение. Понякога виждат съобщението, започват да пишат отговор и в същия момент се разсейват с нещо около тях или нещо, което им е хрумнало, докато пишат определена дума.

 

Топ 3 на зодиите, които столкват бившите

 

Топ 3 на най-любопитните зодии

 

5 зодии, които защитават мнението си докрай


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...