.

4 зодии, които преяждат

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които преяждат
Снимка: Pexels

За някои зодиакални знаци е по-трудно да устоят на изкушения, що се отнася до храненето. Те рядко спазват хранителни режими, обикновено хапват каквото им се яде на момента, дори да е в по-големи количества. Ето и кои са те.

 


Скорпион

 

Обикновено се захващат с много неща, изморяват се, стоят до късно, а и често са жертви на стреса и депресията - затова и не си поставят граници и понякога преяждат от нерви. Скорпионите се дразнят от несправедливостта, от повърхностните хора около тях, страдат много, дори да не го показват. Когато нещата не се получат по начина, по който искат, те компенсират с храна. Да хапнат любимия десерт или да отидат в луксозен ресторант е нещо като терапия за тях.

 


Водолей

 

Водолеите обикновено преяждат напук. Обичат да си хапват и редовно си вземат калорични храни. Околните често им се карат и ги съветват да ядат по-здравословно, което обаче Водолеите не приемат като съвет. Те се дразнят, че някой им държи сметка. Затова нарочно си вземат още храна и често хапват първо, второ и трето - за да се бунтуват и да дразнят другите.

 


Близнаци

 

Тези зодиакални знаци изяждат големи количества храна от скука. Когато са заети или са по събития, партита, срещи и т.н., може и да ядат нормално. Но когато няма какво да правят, когато са решили да почиват вкъщи или да посветят деня на себе си - глезят се с какви ли не лакомства, сандвичи, пици, снаксове и т.н. Когато някой ги е ядосал, те предпочитат да хапнат нещо вкусно и така гневът им минава.

 


Везни

 

Везните хапват повече, когато са тъжни и депресирани. Когато някой ги е обидил или предал, те търсят утеха в храната. Прибират се вкъщи, пускат си любим филм и през цялото време ядат - салати, основно ястие, десерти, взимат си и доста неща за пиене. Понякога не могат да се контролират. Не умеят да спазват диети, а и не искат. Наслаждават се на храната.

 

Топ 3 на най-нетърпеливите зодии

 

Къде да отидат на екскурзия зодиите?

 

5 зодии, които усещат лъжата


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...