.

Топ 3 зодии, които най-лесно се обиждат

Ето и кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 зодии, които най-лесно се обиждат
Снимка: Pexels

Стресиращо и плашещо е да сте около хора, които лесно се засягат и обиждат. 3 от зодиакалните знаци приемат всичко лично, много са раними и може да ги разстроите с невинни шеги и дребни неща. Те просто са чувствителни и се засягат от много неща. Ето и кои са те.

 


Дева

 

Те са изключително критични към другите хора, а и към себе си. Имат много изисквания и съдят другите жестоко, рядко уважават много някой. Сякаш вътрешният им глас непрекъснато им повтаря, че човекът срещу тях не е перфектен и говори и разсъждава доста грешно. Затова се обиждат от всичко погрешно, което чуват. Разстройват се от думите, не приемат чуждо мнение. Приемат всичко като критика и се ядосват. 

 

Рак

 

Раците са доста чувствителни и емоционални и много трудно може да отгатнете какво би ги обидило. Почти всичко може да ги натъжи и нарани. Може да им кажете нещо, което те първоначално да приемат като комплимент, а като го премислят, след няколко дни, да го приемат като обида. Доста неща ги разстройват, понякога дори тона в гласа ви или жестовете ви. Те дори не могат да понесат приятелското дразнене, закачане и шегите - съвсем нормални и забавни неща. Просто ги интерпретират по грешен начин. Анализират всичко, мислят за нещата дълго и не могат просто да продължат напред.

 


Риби

 

Другите водни знаци, Рибите, също са чувствителни, емоционални, раними и крехки. Те са мили, интиутивни, обичливи, но пък са и доста неуверени в себе си. Това е причината да се обиждат бързо и лесно. Смятат, че хората им се подиграват и че виждат недостатъците им. Рибите се нуждаят от подкрепа, одобрение, искат другите да ги харесват. Когато някой не ги похвали, те се чувстват зле. Приемат всичко лично и се разстройват от дребни неща.

 

Топ 3 на най-нетърпеливите зодии

 

5 зодии, които може да попаднат в секти

 

3 зодии, които обичат да пазаруват


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...