.

5 зодии, които действат безразсъдно

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които действат безразсъдно
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци не мислят за последствията, много са импулсивни, действат на момента, впускат се в приключения, дори когато те са опасни и понякога сами си причиняват вреди. Ето кои зодии често действат безразсъдно.

 


Овен

 

Две от качествата, които най-добре описват Овена са импулсивност и нетърпение. Те много рядко обмислят действията си, обикновено реагират на момента, слушат импулсите си, действат, без да се сещат какви може да са последствията. И понякога съжаляват за това, което са казали или направили в момент. Хората се възхищават на ентусиазма и енергията имр Овните не се страхуват да рискуват. Не планират и не премислят нещата, но често взимат грешното решение заради бързане.

 


Близнаци

 

За Близнаците е най-важно на всяка цена да избегнат скуката. Искат всичко да е разнообразно, лудо, шантаво, нестандартно, затова не мислят дълго преди решение, доверяват се на инстинкта си. Бързат за следващото приключение, нямат време за планове и чудене. Дори обичат да създават проблеми, така има тръпка. Не ги интересува какво мислят другите, правят това, което си наумят, дори да е глупаво и детинско. Не са търпеливи и последователни.

 


Стрелец

 

Тези знаци имат мото, което гласи: "Живей за мига". И му се подчиняват - наслаждават се на момента, взимат всичко от него, затова и често са безразсъдни. Не мислят за бъдеще или за последствия - просто гледат да се забавляват и да опитват от всичко. Спонтанни са и винаги могат да ви изненадат, което очарова хората. Но понякога Стрелците се оказват в екзотична страна, без да има къде да спят, без да имат достатъчно пари и така си патят. Прекалено много държат на забавлението, но в един момент нещата стават опасни.

 


Лъв

 

Лъвовете са отговорни, интелигентни и обичат да командват. Затова е изненада, че действат безразсъдно - те винаги имат план, знаят как да бъдат организирани, обмислят какво да направят. Но просто има моменти, в които стават прекалено нетърпеливи и са големи инати - особено когато са влюбени. Тогава всичко им се струва розово, безгрижни и щастливи са и стават... лекомислени. Доверяват се прекалено много и не мислят за последствията. А и когато искат нещо, никой не може да ги спре - в такъв момент също действат безразсъдно.

 


Водолей

 

Те са непредсказуеми! Никой не може да разбере какво си мислят, какво се върти в главата им - понякога и те самите! Сами се изненадват със своите действия и постъпки и се чудят как са се осмелили да направят нещо или защо им е било да го правят. Водолеите са бунтари и обичат винаги да са на противоположно мнение от масата - често го правят само напук, дори реално да нямат мнение по даден въпрос. В такива моменти действат без да мислят и често причиняват щети. Обичат да се забавляват, да се шегуват с хората, което за околните може да е обидно.

 

5 зодии, които може да попаднат в секти

 

5 зодии, които търсят внимание

 

3 зодии, които правят хапливи забележки



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...