.

Цвят според зодията

Вижте какъв е вашият

Ивета Иванова
Цвят според зодията
Снимка: Pexels

Ето кой цвят носи най-много късмет на всеки от зодиакалните знаци, според материал на "MSN".

 


Овен - Червено

 

Те са избухливи, импулсивни, яростни и много страстни - затова червеното ги олицетворява най-добре. Огнени знаци са и са откровени.

 


Телец - Зелено

 

Спокойни и уравновесени хора са. Те са земни знаци - чувстват енергията на земята и се зареждат от природата. Зеленото им носи щастие.

 


Близнаци - Жълто

 

За жизнерадостните, енергични и весели Близнаци, жълтото е най-подходящият цвят. Те внасят настроение, точно както слънчевите лъчи, и са оптимисти.

 


Рак - Виолетово/Лилаво

 

Виолетовото олицетворява Раците що се отнася до чувствителността, а лилавото - до мистериозното в тях. Те са водни знаци - чувствителни, мили и емоционални, леко потайни. Този сладък (виолетов) или загадъчен (лилав) цвят е за хора като тях.

 


Лъв - Златисто

 

Истински кралски особи - уверени, харизматични, лидери в живота - не е изненада, че най-много им отива златистото, символ на короната и богаството. Те са управлявани от Слънцето, така че този нюанс е идеален за тях.

 


Дева - Бяло

 

Много сериозни и организирани. Те са чисти души, дисциплинирани са, мразят пошлото и винаги са безупречни в поведението и обноските си. Бялото им носи късмет.

 


Везни - Розово

 

Нежни са, естети са, ценят изкуството и красивите предмети. Романтично настроени са, обичат хармонията и са мили, затова розовото ги олицетворява най-добре.

 


Скорпион - Черно

 

Скорпионите са мистериозни и загадъчни личности, чувствителни са, обикновено са преживяли много болка и изживяват всичко тежко, затова черният цвят ги описва. Този зодиакален знак е свързан и със смъртта и подземието.

 


Стрелец - Оранжево

 

Те са забавни, обичат приключенията, динамични, носят радост на другите и заразяват с добро настроение. Цветни са, смеят се, веселят се. Оранжевото е техният цвят.

 


Козирог - Кафяво

 

Те си падат по класиката и са доста консервативни. Кафявото е цветът за тях - не е прекалено жив и ярък, напомня за домашния уют и декорацията вкъщи, строг цвят е.

 


Водолей - Сиво

 

Водолеите обичат да се отличават, винаги имат свежи идеи, подкрепят каузи и са широкоскроени. Сивото е интересен цвят, а и именно така те виждат нещата - за тях няма черно или бяло, а нещо по средата.

 


Риби - Синьо

 

Водни знаци са и обожават водните пространства, не е изненада, че синьото им носи най-много щастие. Това е цветът на мечтателите, идеалистите, чувствителните, свободните духове - точно като Рибите. ТОй е признат и за цвят на творците, Рибите често пишат или пеят.

 

Кристал според зодията

 

За момичета: Грим според зодията


Кое животно сте според зодията?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...