.

3 двойки зодии, които не могат да бъдат приятели

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 двойки зодии, които не могат да бъдат приятели
Снимка: Pixabay

Между някои зодии просто не може да има силно и истинско приятелство. Те са прекалено различни, не могат да правят компромиси един с друг и възгледите им не съвпадат. Ето и кои зодии няма как да бъдат приятели.

 


Рак и Стрелец

 

Раците са прекалено докачливи, чувствителни, всичко може да ги обиди и напрегне. А Стрелците са леко вятърничави, весели, фокусират се върху забавленията и развлеченията. Раците предпочитат домашния уют, а въздушните знаци постоянно обикалят къде ли не, не се задържат на едно място. Стрелците не мислят много за сериозните връзки и искат лично пространство, а Раците искат да са постоянно с приятелите си или партньора.

 


Дева и Стрелец

 

Девите са много организирани, сериозни и премислят доста нещата. Обичат да анализират всичко, а това дразни Стрелците - те живеят за мига, не се задълбават върху някакви ситуации, забавляват се, а и не са много изпълнителни. Девите са доста критични и понякога срамежливи, а Стрелците са по-отворени към новото, лесно прощават, любопитни са и общуват с много хора.

 


Везни и Водолей

 

Водолеите искат да са сами почти постоянно. Обичат да прекарват много време сами, да четат, да се захващат с каузи, да се отдават на хобито си, да имат лично пространство. За Везните пък приятелите трябва да се виждат почти всеки ден, да са заедно често, да си споделят много, да говорят по телефона с часове и да имат доста общи спомени. Везните искат да са заобиколени от много хора, Водолеите предпочитат да са на спокойно и тихо място.

 

5 зодии, които действат безразсъдно

 

3 зодии, които правят хапливи забележки


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...