.

4 зодии, които откликват на всяка покана

Не искат да изпуснат партито

Ивета Иванова
4 зодии, които откликват на всяка покана
Снимка: Pexels

Някои хора откликват на всички покани за срещи, кафе, разходки, партита, колкото и заети и уморени да са. Те просто не искат да изпуснат нищо, не искат да остават изолирани и ги е страх, че ако не се появят, ще бъдат отхвърлени и ще пропуснат веселбата. Ето кои зодии винаги приемат поканите.

 

Стрелец

 

Този страх е най-голям при Стрелците. Не могат да понесат мисълта, че ще изпуснат някое излизане или събитие. Затова 24 часа на ден им се струват крайно недостатъчни. Казват "да" на всяка покана, без изобщо да се замислят. Може да отменят ангажименти, среща с роднини, да отменят дори резервация, но няма да изпуснат парти или събиране с приятели. Много социални са и ходят на какви ли не събития, винаги са заети.

 


Близнаци

 

Най-общителните зодии, обожават да сред огромни тълпи и да ходят на купони, събития и екскурзии. Обикновено си тръгват последни от всяко парти, не желаят да пропуснат дори миг от вечерта. Стоят до късно, дори когато са на работа или училище на следващата сутрин. Правят много снимки, танцуват, забавляват се, искат да запомнят всеки миг. Държат да имат доказателство, че са присъствали, затова снимат.

 


Овен

 

Те са приключенци по душа, обичат тръпката, искат да има адреналин. Просто не могат да водят скучен живот - ходят на походи, екскурзии, опитват екстремни спортове, присъстват на концерти, мачове, партита. Не им харесва да стоят на едно място дълго, динамични са. Не искат да изпуснат нищо от живота, затова откликват на всяка покана. Адаптират се лесно към нови среди, не се притесняват да отидат на място, на което нямат познат. Готови са на всичко, за да се забавляват.

 


Везни

 

Най-големият им ужас е да останат сами и изолирани от света, затова приемат всички покани и предложения. Когато са сами вкъщи, самотата ги превзема и започват да мислят отрицателно. Затова използват всеки възможен момент да са навън или сред хора. Обичат сами да разпитват другите как ще прекарат уикенда си или къде ще пътуват и често се самопоканват. Чувстват се ужасно, когато разберат, че някое парти или събиране е минало без тях. Приемат всичко много лично.

 

5 зодии, които живеят ЗДРАВОСЛОВНО

 

4 зодии, които пеят прекрасно


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...