.

5 зодии, за които приятелството е най-важно

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, за които приятелството е най-важно
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са верни приятели, лоялни са, казват ви истината в очите, дори да не е хубава, но и ви защитават пред другите. Може да им се доверите, няма да издадат тайните ви. Ето кои са те. 

 


Овен

 

Най-хубавото при тях е, че те не се страхуват да ви кажат какво мислят. Ако нещо ги притеснява във вашето поведение, те ще ви предупредят. Дори да ви наранят, ще говорят честно с вас. Те са импулсивни и уверени в себе си, не допускат някой да ги разиграва, но и те самите не биха разигравали близките си. Може да разчитате на тях, когато имате проблем. Но не забравяйте, че са малко агресивни и нервни - това обаче не значи, че не ви обичат.

 


Телец

 

Те са земни знаци, много стабилни и сериозни. Абсолютно винаги ще ви защитават и ще искат да направят каквото могат за вас, за да са сигурни, че се чувствате добре. Винаги ще ви подкрепят преди други хора и няма да позволят някой да се подиграва с вас. На Телците може да се разчита - може да им звъннете по всяко време, за да ги помолите за помощ. Те ще са до вас.

 


Рак

 

Тези знаци са много чувствителни и състрадателни. Ако техен близък страда, те също ще са тъжни и ще страдат. Затова ще пробват всичко, за да ви помогнат да се справите с проблемите си. Много са емоционални и бързо се привързват, затова ще ви защитават и ще се застъпват за вас, когато някой ви критикува. Раците обичат силно, продължително, приятелите са нещо много ценно за тях. Ще останат с вас, дори да ги разочаровате.

 


Лъв

 

Лъвовете поемат отговорност и ви измъкват от заплетени ситуации, защото това им е в кръвта - те са родени за лидери. А и не понасят несправедливостта, ако някой ви обвинява за нещо без причина, Лъвовете веднга ще се притекат на помощ и ще станат ваши адвокати. Те не се притесняват от споровете, дори поемат инициатива, за да се разрешат проблемите и да може нещата да се изяснят. Дават добри съвети и може да разчитате на тях.

 


Скорпион

 

Скорпионите знаят какво означават думите "верен приятел". Те са много лоялни знаци и ако сте ги спечелили като приятели, никога няма да ви предадат и подведат. Доверяват се на много малко хора, затова, ако са ви се доверили, знайте, че ще са с вас завинаги. Те защитават своите хора и са спокойни, когато приятелите им са щастливи. Обичат силно, казват ви, когато сте сбъркали и ви помагат да постъпвате правилно и отговорно.

 

5 зодии, които си дремват през деня


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...