.

Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 юни

Какво очаква зодиите тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 24 - 30 юни
Снимка: Pexels

Овен


Отстъпете инициативата на половинката си през тази седмица. Идеите, които ще предложи ще ви разкрият непознати черти от неговия/нейния характер. Във вторник и сряда е по-добре да не се виждате. Вие ще сте прекалено импулсивни, прибързани, нетърпеливи, непоследователни и ще направите или кажете нещо, което би могло да навреди необратимо на отношенията ви. Защо да си го причинявате?

 

Телец

 

Събитията ще са предвидими в началото на седмицата. В петък и събота, обаче, ви очакват приятни изненади, които, колкото и странно да звучи, ще преживеете самостоятелно, а не с половинката (ако вече сте във връзка). Нов човек ще нахлуе с гръм и трясък в живота ви и силно ще ви заинтригува. Експериментирайте, но не рискувайте.

 

Близнаци

 

Ще ви е много удобно през тази седмица, защото ще можете спокойно да се движите „по течението“. Не си правете планове за любовния си живот, няма да се осъществят. По-скоро ще получите неочаквано предложение от половинката си, ако сте обвързани, или от някой, когото сте омагьосали, ако все още не сте във връзка. Ще стимулира въображението и жаждата ви за приключения. Съгласете се, ако не е прекалено екстремно.

 

Рак

 

Нищо ново няма да се случи при онези представители на вашия знак, които към момента имат приятел/ка. Отношенията ще са спокойни, почти приказни. Що се отнася до влюбените Раци, които все още не са успели да спечелят обекта на романтичните си желания, те биха могли да си опитат късмета в сряда и четвъртък. Ако обаче, преди седмица-две сте разкрили чувствата си и сте получили отказ е по-добре да не давате „нова заявка“. Проявете търпение, скоро ще получите втори шанс.



Лъв


Склонни сте да давате щедри обещания с цел да впечатлите половинката си. По-добре не го правете, преценявайте обективно възможностите си. Даже през тази седмица ще е хубаво да си общувате предимно виртуално. Така ще си осигурите лично време, през което да формулирате очакванията си. В края на седмицата ще ви хрумнат свежи идеи. Не ги споделяйте, нека да са изненада, а вие да се насладите цялостно на ефекта от нея.



Дева


Интересни идеи ще ви хрумнат, но не бързайте да ги реализирате. Даже не бързайте да ги обсъждате с половинката си. Приемете ги само като възможност за изява, която все още ви е „мъглява“ и твърде идеална. Изчакайте мислите ви да добият ясни очертания. Ще разберете дали и как можете да ги превърнете в реалност, след което ще ви остане само да решите кога да удивите приятно приятел/ката си.



Везни


В началото на седмицата половинката ви може да започне да се държи странно. Да капризничи или да избухва без повод, да ви атакува с неоснователни обвинения или с прекалени претенции. Реагирайте мълчаливо, но решително. Измислете благовиден предлог да откажете поканите за срещи поне до петък. След това ще имате чувството, че срещу вас стои друг човек. Изчакайте той/тя да подхване разговор за случилото се, лесно ще разберете какви са били причините и ще си дадете сметка колко полезно е мълчанието на моменти.



Скорпион


Трети човек ще се намеси в отношенията ви. Не бързайте да реагирате. Преценете фактите, използвайте прословутата си проницателност и се опитайте да разберете до колко сте в опасност. Може би половинката се опитва да провери чувствата ви или наистина става дума за още една любовна авантюра? Има време за окончателни заключения. Със сигурност ви предстои тежък разговор.



Стрелец


Някой ще ви сваля упорито и настоятелно. Ще ви преследва с комплименти, любовни смс-и, предложения за кино, разходка и други развлечения. Ще сте в малко неблагоприятна позиция, независимо дали вече имате приятел/ка или не. Решете каква е целта ви и ще реагирате правилно.



Козирог


Обичайните занимания ще ви отегчат и на моменти ще ви е доста нервно. Не е изключено точно същото да се случва и с половинката ви. В такъв момент е най-добре да не се виждате за известно време, отколкото да си прехвърляте лошото настроение един на друг. Ограничете срещите поне до четвъртък вместо да излагате връзката си на опасност. След това дори да се поглеждате на криво от време на време, ще намерите сили да си го простите.



Водолей


Настроението ви е толкова романтично, че виждате само себе си и то в идеална светлина. А и предпочитате да говорите само за себе си. Не оставяйте половинката си без внимание, особено в края на седмицата. Няма да забележите как ще се отдалечи и ще престане да отговаря на позвъняванията ви. След това каквито и „звезди да сваляте“, ще е късно.



Риби


Разнообразни ще са романтичните преживявания през тази седмица, с някои спорни ситуации ще трябва да се справяте „в движение“. През първите два дни всеки от вас ще е със собствените си проблеми и, за да избегнете ефекта на острия тон, е най-добре да си съобщавате писмено какво ви вълнува. След сряда личните ви тревоги ще избледнеят и комуникацията ще е по-лесна. Тогава най-вероятно ще сте повече в компания и по-рядко насаме, така че няма да имате възможност да се скарате фатално.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...