.

Какво да направят зодиите по време на Ретроградния Меркурий?

Вижте какво

Ивета Иванова
Какво да направят зодиите по време на Ретроградния Меркурий?
Снимка: Pexels

На 7 юли настъпва поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий, преминаваща през Лъв и Рак. Планетата на комуникациите, обмяната на информация и транспорта ще бъде ретроградна до 31 юли. Ето и какво да направи всеки зодиакален знак през периода.

 


Овен

 

Нека малко си починат от публичните изяви и вниманието, което предизвикват към себе си. Да прекарат време сами със себе си, да преосмислят приоритетите си, да се опознаят, да разсъждават върху някои важни решения, които трябва да вземат следващите месеци. Да прекарат време с роднините и партньора.

 


Телец

 

Понякога могат да бъдат големи инати и много да се ядосват на идеите на другите, но да не искат да влизат в кофликти и да са пасивни. През периода е хубаво да изяснят недоразуменията с околните, дори да не са им близки, да обсъдят важните неща и да изразят позиция, за да няма неразбиране.

 


Близнаци

 

Най-социалните и общителни знаци на зодиака ще имат нужда от малко почивка през месеца. Ще опознаят интроверта в себе си, ще прекарват повече време вкъщи сами - пред компютъра или телевизора. За самите тях ще е изненада, че ще изгубят мотивация за ходене по партита, на шопинг и пътувания. Да релаксират повече.

 


Рак

 

Меркурий ще е ретрограден в Рак за известно време, така че тези зодии ще станат по-емоционални през периода. Ще се натъжат и ще си поплачат през някои дни, но това не бива да ги притеснява - така ще им олекне. Трябва да помислят какво ги разстройва толкова, как да го променят и да внимават пред кого споделят лични неща.

 


Лъв

 

Те са душата на компанията и винаги са под светлините на прожекторите. Но през периода ще се отдръпнат за малко. Ще имат нужда от почивка, от тихи и спокойни места сред природата. Да залагат на излети, ходене на вили, гледане на филм вкъщи. Може да се отдадат на творчески пориви и да се занимават с изкуство.

 


Дева

 

Ретроградният Меркурий ще тества търпението на организираните и подредени Деви. Пригответе се за пълен хаос, конфликти, спорове. Ще се чувствате некомфортно, защото някои от отдавна направените ви планове, ще се провалят. Опитайте да разберете другите и да сте по-толерантни.

 


Везни

 

Везните са много положителни и винаги изглеждат перфектни, но сега ще свалят маските. Ще са раздразнителни и ще признаят, че животът им всъщност не е толкова хубав и подреден, колкото изглежда в социалните мрежи. Трудно ще го признаят и това ще ги разстрои, но поне ще са искрени. Да поработят над целите си.

 


Скорпион

 

През периода инатливите Скорпиони трябва най-накрая да приемат, че не могат да контролират всичко около себе си. Ще имат както много вълнуващи моменти, така и спадове. Много неща ще ги изненадват, постоянно нещо ще се променя. Да се оставят по течението и да не премислят всичко.

 


Стрелец

 

За вас това ще е хубав период, тъй като ще ви се отворят много нови възможности. Слушайте интуицията си, грабнете шансовете, веселете се. Ще имате възможността да мотивирате околните, да подобрите репутацията си и да спечелите съюзници. Говорете искрено с близките и задействайте проекти.

 


Козирог

 

Козирозите може да изгубят хладнокръвието си през периода. Те са много работливи и амбициозни, затова ще се ядосат, когато нещата не им се получават и не се справят със задачите. Може постоянно да попадат в трафик, техниката им да се разваля, пътуванията им да се провалят. Не избухвайте и поработете над търпението си.

 


Водолей

 

Когато Водолеите си наумят нещо, искат то да стане веднага, почват работа по него и чакат резултати на момента. Това им пречи и не е разумно. Сега е времето да се научат да правят планове, да измислят резервни варианти, да отделят повече време за големите проекти и да помислят за бъдещето.

 


Риби

 

На всеки се случва да взема лоши решения и да прави грешки. Но Рибите ще правят това почти през всеки ден от периода. Ще правят такива избори, че после много ще съжаляват за тях. Помислете внимателно, не реагирайте емоционално, замислете се за последстивята от изборите и решенията. Ретроградният Меркурий ви пречи да сте разумни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...